Στο σφυρί το πρώτο Toyota GR Corolla Morizo για φιλανθρωπικό σκοπό

Σχετικά άρθρα

Η αντιπροσωπεία Longo Toyota στο El Monte της Καλιφόρνια θα βγάλει στο σφυρί το πρώτο Toyota GR Corolla Morizo, με σκοπό να δωρίσει όλα τα έσοδα από την πώληση στη σχολική περιοχή του El Monte και τον οργανισμό Vision To Learn, ο οποίος προσφέρει δωρεάν γυαλιά και εξετάσεις οράσεως σε παιδιά δημοτικού που προέρχονται από φτωχές οικογένειες.

Το αυτοκίνητο είναι το υπ’αριθμό #1 της παραγωγής του 2023 για την αγορά των ΗΠΑ, από τις 200 μονάδες που θα διατεθούν φέτος. Η δημοπρασία γίνεται από το Bring a Trailer, με το bidding να ανοίγει χθες, 18 Οκτωβρίου, και θα κλείσει την ερχόμενη Τρίτη, 24 Οκτωβρίου.

Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, το υψηλότερο bid ανέρχεται σε 65.000 δολάρια, με τον πλειοδότη να παραλαμβάνει το αυτοκίνητο χωρίς επιπλέον χρέωση, οπουδήποτε στις ΗΠΑ. Η τιμή του αυτοκινήτου στις ΗΠΑ είναι στα 52.929 δολάρια.

Στις περιοχές El Monte City School και El Monte Union High School υπάρχουν περίπου 15.000 μαθητές και τα έσοδα της δημοπρασίας θα επενδυθούν για διάφορα projects, όπως στα εργαστήρια τεχνολογίας, επιστήμης, μηχανικής, μαθηματικών και τέχνης.

Επιπλέον, μέρος των εσόδων θα διοχετευθεί για την υποστήριξη ενός εκπαιδευτικού προγράμματος που σχετίζεται με τις καριέρες στον τομέα των μεταφορών και παρέχει στους μαθητές μια εμπειρία στον χώρο της αυτοκίνησης, όσον αφορά στα τεχνικά ζητήματα.

Να θυμίσω ότι το Toyota GR Corolla Morizo Edition είναι τετρακίνητο και φορά τον 1.600άρη turbo τρικύλινδρο κινητήρα απόδοσης 300 ίππων με 400 Nm ροπής, με το βάρος του να αγγίζει τα 1.445 κιλά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δύο νέα ηλεκτρικά παρουσίασε η Toyota στη Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου η Toyota παρουσίασε τα bZ3C και bZ3X, δύο νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά της Κίνας. Αποτελούν τις...