GP Λας Βέγκας: Οι εξωφρενικές τιμές των εισιτηρίων η αιτία που δεν έγιναν sold out

Σχετικά άρθρα

Τα μονοθέσια της Formula 1 θα κάνουν σήμερα τους πρώτους γύρους στη διαδρομή του Grand Prix στο Λας Βέγκας, αλλά οι κερκίδες δεν θα είναι ασφυκτικά γεμάτες, μιας και οι εξωφρενικά ακριβές τιμές των εισιτηρίων, είχαν ως αποτέλεσμα πολλά εισιτήρια να μείνουν απούλητα και να είναι μέχρι και αυτή την ώρα διαθέσιμα.

Με το φθηνότερο εισιτήριο να ήταν κοντά στα 2.000 δολάρια, έγινε από την αρχή ξεκάθαρο πως η Liberty Media αντιμετώπισε τον αγώνα στο Λας Βέγας ως ένα σόου που απευθύνεται μόνο για όσους έχουν φουσκωμένα πορτοφόλια. Τα πολλά απούλητα εισιτήρια ήταν η αιτία τα ξενοδοχεία να μειώσουν και αυτά κατά πολύ τις τιμές τους, με την Liberty Media να μειώνει την τιμή των εισιτηρίων έως και 60% προκειμένου να προσελκύσει θεατές.

Με τους περισσότερους πιλότους να αντιδρούν για το σόου που επέλεξε η Formula 1 για τον συγκεκριμένο αγώνα, και οι τουρίστες της πόλης βρίσκουν “πολύ ενοχλητικές” τις αλλαγές που έγιναν στη πόλη για τις ανάγκες του αγώνα.

Τα διάσημα σιντριβάνια στο Bellagio έχουν κλείσει, με τα κανάλια στο βενετσιάνικο θέρετρο να έχουν αποστραγγιστεί, ενώ πολλά από τα κύρια αξιοθέατα στον κεντρικό δρόμο της πόλης, έχουν καλυφθεί από κερκίδες, σκαλωσιές και διαφημίσεις. Πολλοί τουρίστες πιστεύουν πως τα πάντα γίνονται για τους δισεκατομμυριούχους του κόσμου που θα αφήσουν τα χρήματά τους στην πόλη εξαιτίας του αγώνα.

Οι διοργανωτές, οι τοπικοί αξιωματούχοι και οι ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων πιστεύουν ότι η ταλαιπωρία θα ξεχαστεί μετά τη λήξη του αγώνα, ελπίζοντας πως το GP του Λας Βέγκας θα γίνει στο μέλλον κάτι αντίστοιχο με το Grand Prix του Μονακό.

Οι αξιωματούχοι προβλέπουν πως το GP του Λας Βέγκας θα προσελκύσει περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο δολάρια στη τοπική οικονομία, γεμίζοντας 152.000 δωμάτια ξενοδοχείων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τραυματίστηκε ελαφρά ο Lando Norris

Ο Lando Norris γιόρτασε την Ημέρα του Βασιλιά στην Ολλανδία, που γιορτάζεται στις 27 Απριλίου, αλλά η μέρα για τον πιλότο της McLaren έκλεισε...