Ανανέωση για τα Chevrolet Suburban και Tahoe

Σχετικά άρθρα

Τα ανανεωμένα Suburban και Tahoe παρουσίασε η Chevrolet, με τα μεγάλα SUV να αποκτούν νέα φωτιστικά σώματα, νέους προφυλακτήρες, νέα μάσκα, νέες ζάντες έως 24″, νέα διακοσμητικά, όπως και νέες απολήξεις εξατμίσεων.

Στο εσωτερικό υπάρχει πλέον ψηφιακός πίνακας οργάνων 11″, οθόνη αφής 17,7″, νέος επιλογέας ταχυτήτων στη κολόνα του τιμονιού, μεγαλύτερο κεντρικό υποβραχιόνιο και νέα διακοσμητικά.

Τα μοντέλα εξοπλίζονται με σύστημα που κάνει την ρυμούλκηση τρέιλερ ευκολότερη, φέρουν αυτόματο σύστημα φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης, σύστημα διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας, σύστημα παρακολούθησης τυφλού σημείου, σύστημα ανίχνευσης πεζών, ενεργό cruise control, με το σύστημα Super Cruise να βρίσκεται στον πρόσθετο εξοπλισμό.

Ένα εξελιγμένο σύστημα παρακολούθησης των πίσω καθισμάτων είναι αρκετά ευαίσθητο ώστε να ανιχνεύει τους παλμούς της καρδιάς και τα μοτίβα της αναπνοής των επιβατών, ενώ υπάρχει επίσης μια εσωτερική κάμερα που βοηθά κάποιον να ελέγξει εάν έχει ξεχάσει κάτι μέσα στο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με την Chevrolet, τα ανανεωμένα μοντέλα έχουν επαναρυθμισμένο σύστημα διεύθυνσης και αλλαγές στη πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων που βελτιώνουν την οδήγηση.

Από πλευράς κινητήρων προσφέρεται ο turbodiesel 3.000 κ.εκ Duramax απόδοσης 305 ίππων, όπως και οι V8 5,3 και 6,2 λίτρων κινητήρες βενζίνης απόδοσης 355 και 420 ίππων αντίστοιχα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα