Η Hyundai παρουσιάζει το Kona Electric N-Line

Σχετικά άρθρα

H Hyundai παρουσίασε σήμερα την N-Line έκδοση του Kona Electric, με το μοντέλο να έχει μια πιο αεροδυναμική σχεδίαση από την απλή έκδοση του Kona.

Το Kona Electric N-Line διαθέτει αρκετές “ενοχλητικές” λεπτομέρειες στο εμπρός μέρος του, καθώς μόνο ομαλές δεν μπορείς να χαρακτηρίσεις τις επιφάνειες του. Υπάρχουν πολλές γωνίες, πλαστικές επιφάνειες σε μαύρο χρώμα, με τον πιο επιθετικό μπροστινό προφυλακτήρα να διαθέτει αεραγωγούς χαμηλά, που συμπληρώνονται από πτερύγια στα άκρα και από λιτές πτυχώσεις, με τις ζάντες να είναι 19 ιντσών.

Φυσικά, υπάρχει και η LED μπάρα στην άκρη του καπό, την οποία η Hyundai αποκαλεί “Seamless Horizon”, και την πρωτοείδαμε στο τελευταίο Grandeur.

Το εσωτερικό του είναι διαθέσιμο σε μαύρες επενδύσεις καθισμάτων από ύφασμα, δέρμα ή σουέτ. Επιπλέον, υπάρχουν κόκκινες ραφές, μεταλλικά πεντάλ, με το λογότυπο N να το συναντάμε στο τιμόνι, στον λεβιέ ταχυτήτων και στα καθίσματα.

Το Kona Electric N-Line κινείται από έναν ηλεκτροκινητήρα που αποδίδει 160 kW (218 ίππους) με 255 Nm ροπής, και αντλεί ενέργεια από μια μπαταρία χωρητικότητας 65,4 kWh, η οποία χαρίζει αυτονομία έως 454 χλμ ανά φόρτιση με τις ζάντες 19″.

Διαθέτει τεχνολογία 400V που επιτρέπει τη φόρτιση της μπαταρίας από το 10% στο 80% σε 41 λεπτά, με χρήση ταχυφορτιστή 100 kW. Με φορτιστή 50 kW απαιτούνται 60 λεπτά για τη φόρτιση της μπαταρίας από το 10% έως το 80%, ενώ με AC φορτιστή 11 kW η μπαταρία φορτίζει από το 10% έως το 100% σε 4 ώρες 55 λεπτά.

Το αυτοκίνητο διαθέτει λειτουργία οδήγησης με ένα πεντάλ (i-PEDAL), καθώς και λειτουργία Vehicle-to-Load (V2L).

Το Kona Electric N Line, του οποίου η παραγωγή έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει τον Φεβρουάριο του 2024, αναμένεται να κυκλοφορήσει στους ευρωπαϊκούς δρόμους την άνοιξη του 2024. Το χρώμα λανσαρίσματος είναι το λευκό Serenity White Pearl με μαύρη Abyss Black Pearl οροφή.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα LFP μπαταρία από την CATL με αυτονομία 1.000 χλμ

Η CATL παρουσίασε μια νέα μπαταρία φωσφορικού σιδήρου λιθίου (LFP) που προσφέρει αυτονομία άνω των 1.000 χιλιομέτρων ανά φόρτιση, στον κινέζικο κύκλο δοκιμών. Η μπαταρία...

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...