Αυτά είναι τα αγαπημένα αυτοκίνητα του προέδρου της Toyota. Ανάμεσά τους και το Suzuki Jimny

Σχετικά άρθρα

Στο περιθώριο του Tokyo Auto Salon ο πρόεδρος της Toyota, Akio Toyoda αποκάλυψε τα έξι αγαπημένα του αυτοκίνητα. Τα τέσσερα από αυτά είναι δημιουργίες της Toyota και της Lexus αλλά ανάμεσά τους συναντάμε το Suzuki Jimny και το Yamaha Vino.

Το προσωπικό Jimny του “Morizo”, όπως είναι το αγωνιστικό ψευδώνυμο του Toyoda, είναι βαμμένο σε μπλε χρώμα και σύμφωνα με τον Ιάπωνα είναι ένα από τα αγαπημένα του αυτοκίνητα. Η Toyota κατέχει το 4,94% της Suzuki από το 2019.

Το Jimny είναι ένα δημοφιλές μοντέλο και είναι δύσκολο να βρεις ένα σε οποιαδήποτε αντιπροσωπεία. Έψαξα πολύ αλλά δεν μπορούσα να βρω, γι’ αυτό ρώτησα τον πρόεδρο Suzuki εάν υπάρχει κάποιο Jimny που θα μπορούσα να έχω. Τον ρώτησα αν θα μπορούσα να το έχω μόνο ένα όταν αλλάζουν μοντέλα. Αν και έπρεπε να περιμένω, πήρα αυτό το όμορφο,

τόνισε ο Toyoda που αγόρασε το Suzuki Jimny μεταχειρισμένο, όπως και το Yamaha Vino, με τον πρόεδρο της μεγαλύτερης αυτοκινητοβιομηχανίας του κόσμου από πλευράς πωλήσεων να λέει πως στη πραγματικότητα ήθελε να αποκτήσει μια Vespa, αλλά όπως είπε, οι Vespa είναι ακριβές.

Αξίζει να δεις ολόκληρο το video. Απλώς ενεργοποίησε τους υπότιτλους για να καταλαβαίνεις τι λέει ο Toyoda. Μαζί με το Jimny και το Yamaha Vino, o Toyoda έχει ως αγαπημένα αυτοκίνητα το GR Corolla, το iQ GRMN, το Lexus LBX Morizo ​​RR Concept και το Century SUV GRMN.

Ο πρόεδρος της Toyota αναφέρει ότι αγόρασε τα περισσότερα αυτοκίνητά του από αντιπροσωπείες όπως και οι υπόλοιποι άνθρωποι, χωρίς να περιμένει καμία ιδιαίτερη μεταχείριση από τους πωλητές, αλλά παραδέχτηκε ότι εκμεταλλεύτηκε την υψηλή θέση του στην εταιρεία για να αγοράσει τα περιορισμένης παραγωγής GRMN μοντέλα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δύο νέα ηλεκτρικά παρουσίασε η Toyota στη Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου η Toyota παρουσίασε τα bZ3C και bZ3X, δύο νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά της Κίνας. Αποτελούν τις...