O Frank Stephenson μπήκε στο Motoring Hall of Fame

Σχετικά άρθρα

Ο Frank Stephenson αποδέχτηκε την πρόσκληση και εντάχτηκε σε ένα από τα πιο ελίτ κλαμπ που σχετίζονται με τα αυτοκίνητα στον κόσμο – το Motoring Hall of Fame.

Το Motoring Hall of Fame ιδρύθηκε το 2010 και τα μέλη του είναι άνδρες και γυναίκες που θεωρούνται από τους έμπειρους κριτές του ως από τους πιο εξαίρετους, αφοσιωμένους, ταλαντούχους και εμπνευσμένους ανθρώπους στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία, τις συνδεδεμένες επιχειρήσεις και τις φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Ο Frank Stephenson γεννήθηκε από Νορβηγούς και Ισπανούς γονείς στο Μαρόκο. Σπούδασε σε Τουρκία, Ισπανία και ΗΠΑ και εργάστηκε σε ανώτερες θέσεις για κατασκευαστές αυτοκινήτων με έδρα τη Βρετανία και την Ευρώπη. Πλέον εργάζεται ως πρακτικός Διευθυντής Σχεδιασμού και ιδιοκτήτης του Frank Stephenson Design στο Ηνωμένο Βασίλειο. Όπως είπε:

Όταν ξεκίνησα την καριέρα μου ως σχεδιαστής, το όνειρό μου ήταν να αφήσω το δικό μου στίγμα στον κόσμο, έστω και μικρό. Ο στόχος μου δεν ήταν να καταφέρω τίτλους εργασίας ή να κερδίσω βραβεία, αφού αντιλαμβανόμουν αυτά ως πιθανές συνέπειες του να κάνω καλή δουλειά.

Είμαι πραγματικά συγκινημένος που λαμβάνω αυτό το βραβείο του Hall of Fame του κλάδου της αυτοκίνησης και για την αναγνώριση από τους συναδέλφους μου και από όλους όσους εργάζονται στη βιομηχανία. Είναι σαφές να πω ότι αυτό το βραβείο ήταν αναπάντεχο.

Συχνά αποκαλείται παγκόσμιος πρωταθλητής των σχεδιαστών αυτοκινήτων, με τον Stephenson να έχει σχεδιάσει μεταξύ άλλων την πρώτη γενιά του νέου Mini Cooper, τα McLaren MP4-12C, 570S, 675LT, Fiat 500, Fiat Punto, Fiat Bravo, τις Maserati GranSport και MC12, τις Ferrari FXX και F430, την πρώτη γενιά της BMW X5 και το Ford Escort Cosworth.

Έχω ζήσει πολλές υπέροχες εμπειρίες κατά τη διάρκεια της καριέρας μου, από το σχεδιασμό του νέου Mini Cooper μέχρι τον σχεδιασμό αεροσκαφών eVTOL και πρόσφατα τη δημιουργία ενός πραγματικού πάθους – ενός διαδικτυακού μαθήματος εκπαίδευσης σκίτσου που προσφέρει σε λάτρεις του σχεδιασμού τις δεξιότητες και τις γνώσεις για να μάθουν και να προετοιμαστούν για τον επάγγελμα. Αυτό είναι κάτι που θεωρώ ζωτικής σημασίας για το μέλλον.

Λατρεύω αυτό που κάνω και είναι πραγματική χαρά να εργάζομαι στον κλάδο για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους έχω συνεργαστεί κατά τη διάρκεια αυτής της πορείας,

συμπλήρωσε.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...