Η Frank Stephenson Design αποκαλύπτει το Prosperity I

Σχετικά άρθρα

H εταιρία σχεδιασμού του Frank Stephenson συνεργάστηκε με την AutoFlight και αποκάλυψαν την εσωτερική σχεδίαση του Prosperity I, στο Paris Air Show. Η Frank Stephenson Design στοχεύει να γίνει μελλοντικά ένας σημαντικός οίκος σχεδιασμού κινητικότητας, με την AutoFlight να είναι μια πρωτοποριακή εταιρία παραγωγής eVTOL (electric vertical take-off and landing), ήτοι ηλεκτρικών οχημάτων κάθετης απογείωσης και προσγείωσης.

Για τη σχεδίαση του Prosperity I, το στούντιο του Βρετανού σχεδιαστή κάλυψε όλο το φάσμα του, συμπεριλαμβανομένων των εξωτερικών, των εσωτερικών χώρων, της επίγειας εξυπηρέτησης και της συσκευασίας της κάψουλας.

Ακολουθώντας μια ολοκληρωμένη δημιουργική προσέγγιση, η Frank Stephenson Design προσπάθησε να επιτύχει την τέλεια ισορροπία μεταξύ φόρμας και λειτουργίας, παρουσιάζοντας μια κομψή αισθητική χωρίς γωνίες, που προκαλεί μια αίσθηση ασφάλειας, άνεσης και καινοτομίας.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, το Prosperity I κατάφερε να διανύσει μια απόσταση 250 χλμ., κατακτώντας έτσι το παγκόσμιο ρεκόρ για τη μεγαλύτερη πτήση από αεροσκάφος eVTOL με μία μόνο ηλεκτρική φόρτιση.

Η προηγμένη μηχανική του αεροσκάφους ανοίγει τον δρόμο για μια εποχή βιώσιμης μαζικής εναέριας κινητικότητας, ενώ ο σχεδιασμός του το καθιστά ιδιαίτερα επιθυμητό για τους μελλοντικούς επιβάτες και πελάτες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Ευρώπη χρειάζεται 8 φορές περισσότερα σημεία φόρτισης ετησίως έως το 2030, για να επιτύχει τους στόχους CO2

Μια νέα έκθεση της Ευρωπαϊκής Ένωσης Κατασκευαστών Αυτοκινήτων (ACEA) αποκαλύπτει ένα ανησυχητικό χάσμα μεταξύ της τρέχουσας διαθεσιμότητας δημόσιων σημείων φόρτισης για ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην...

Νέα LFP μπαταρία από την CATL με αυτονομία 1.000 χλμ

Η CATL παρουσίασε μια νέα μπαταρία φωσφορικού σιδήρου λιθίου (LFP) που προσφέρει αυτονομία άνω των 1.000 χιλιομέτρων ανά φόρτιση, στον κινέζικο κύκλο δοκιμών. Η μπαταρία...