Έτσι θα είναι το νέο Fiat Panda

Σχετικά άρθρα

Έχοντας διαρρεύσει φωτογραφίες ευρεσιτεχνίας του νέου Fiat Panda, αυτές οι renderings φωτογραφίες μας δείχνουν το πως θα μοιάζει το νέο μοντέλο. Το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί από την Fiat επίσημα στις 11 Ιουλίου, γιορτάζοντας με αυτόν τον τρόπο τα 125 χρόνια ύπαρξης της.

Το μήκος του νέου Panda θα ανέρχεται περίπου στα 4 μέτρα και στιλιστικά βασίζεται στο Centoventi concept που παρουσιάστηκε τον Μάρτιο του 2019 στην έκθεση της Γενεύης.

Θα κατασκευαστεί στην CMP πλατφόρμα της Stellantis και μηχανικά θα προσφέρεται με υβριδικά και με ηλεκτρικά συστήματα μετάδοσης κίνησης.

Ουσιαστικά αποτελεί το αδερφό μοντέλο του C3 και του e-C3, με το ηλεκτρικό μοντέλο να παίρνει κίνηση από έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 113 ίππων, τοποθετημένος στον μπροστινό άξονα που αντλεί ενέργεια από μια LFP μπαταρία χωρητικότητας 44 kWh που χαρίζει αυτονομία έως και 320 χλμ (WLTP). Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 11 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 135 χλμ/ώρα.

Υποστηρίζει ταχυφόρτιστες DC έως 100 kW, που την φορτίζουν από το 20 έως το 80% σε 33 λεπτά. Με AC φορτιστή 7 kW η φόρτιση από το 20 έως το 80% διαρκεί περίπου 4 ώρες και 10 λεπτά ή 2 ώρες και 50 λεπτά με AC φορτιστή 11 kW.

Η υπάρχουσα γενιά του Panda, που βρίσκεται στη παραγωγή εδώ και 13 χρόνια, θα παραμείνει στην παραγωγή τουλάχιστον μέχρι το 2026 και θα είναι διαθέσιμη μαζί με το νέο μοντέλο.

Διάβασε ακόμη

Η Fiat θα αναβαθμίσει το Panda για να συνεχίσει να το πουλά

ΠηγήKolesa

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...