Volkswagen Golf Edition 50

Σχετικά άρθρα

Φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τότε που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το Golf και για να το γιορτάσει η Volkswagen παρουσίασε το Golf Edition 50. Η ειδική έκδοση διαθέτει LED φωτιστικά σώματα, νέες ζάντες 18″, φιμέ πίσω παράθυρα και ειδικό σήμα στη μεσαία κολόνα. Μηχανικά προσφέρεται με τον 1.500άρη TSI κινητήρα απόδοσης 150 ίππων.

Στο εσωτερικό υπάρχουν νέα πεντάλ, ειδικό σήμα στο τιμόνι, νέα μαρσπιέ και μαύρη επένδυση οροφής. Στον βασικό εξοπλισμό υπάρχει οθόνη αφής 12,9″, πρόσβαση χωρίς κλειδί, συναγερμός, επιλογή προφίλ οδήγησης, με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας να ενσωματώνει το ChatGPT και τον “έξυπνο” φωνητικό βοηθό Ida.

Στον πρόσθετο εξοπλισμό το πακέτο Plus προσθέτει ανακλινόμενη και συρόμενη πανοραμική ηλιοροφή, head-up display και τα IQ.LIGHT 3D LED φωτιστικά σώματα.

Από το 1974 που κυκλοφόρησε, η VW έχει πουλήσει περισσότερα από 37 εκατομμύρια Golf.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...