Στο σφυρί Honda S2000 του 2001 με μόλις 1.525 χλμ.

Σχετικά άρθρα

Το Honda S2000 είναι αναμφισβήτητα ένα διαχρονικό αυτοκίνητο και τα τελευταία χρόνια οι τιμές του έχουν αγγίξει την στρατόσφαιρα, καθώς δεν είναι λίγες οι αγγελίες που οι ιδιοκτήτες τους ζητούν παράλογα ποσά.

Το συγκεκριμένο είναι ένα από τα πρώτα παραδείγματα (AP1), το οποίο από το 2001 έχει οδηγηθεί για μόλις 948 μίλια (1.525 χλμ.), και πωλείται στις ΗΠΑ.

Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές το υψηλότερο bid ανέρχεται στα 36.500 δολάρια, αλλά απομένουν 4 ημέρες για να ολοκληρωθεί η διαδικασία, κάτι που σημαίνει ότι η τιμή του θα ανέβει εκθετικά.

Το αυτοκίνητο είναι σε άριστη κατάσταση, όπως ακριβώς βγήκε από το εργοστάσιο της Honda στην Ιαπωνία πριν 23 χρόνια, έχοντας το αυθεντικό του χρώμα (Silverstone Metallic), ενώ φορά και τα ελαστικά πρώτης τοποθέτησης, που αναγράφουν DOT 6η εβδομάδα του 2001.

Μηχανικά, το μοντέλο φορά τον 2,0-λίτρων VTEC ατμοσφαιρικό κινητήρα (F20C), απόδοσης 240 ίππων και 220 Nm ροπής, με τον κόφτη στροφών να ενεργοποιείται στις 9.000 σ.α.λ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...