WEC: Δοκιμές με την Porsche 963 ο Sebastian Vettel

Σχετικά άρθρα

H Porsche ανακοίνωσε σήμερα ότι ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Sebastian Vettel, θα κάνει δοκιμές με την 963 της Porsche Penske Motorsport την επόμενη εβδομάδα.

Ο Vettel θα αναλάβει το τιμόνι της 963 σε μια δοκιμή 36 ωρών στο MotorLand Aragon στην Ισπανία. Ο 36χρονος Γερμανός πρωταθλητής έχει ήδη κάνει τους πρώτους γύρους με το αγωνιστικό πρωτότυπο στη βάση της Porsche, στο Weissach, στο προσομοιωτή της ομάδας.

Σε δηλώσεις του, ο Vettel είπε:

Ανυπομονώ να δοκιμάσω την Porsche 963. Είχα ήδη την ευκαιρία να πάρω μια αίσθηση για το αυτοκίνητο στο Weissach.

Πάντα ακολουθούσα άλλες σειρές αγώνων και η περιέργειά μου για τους αγώνες αντοχής με ενθάρρυνε να δώσω μια ευκαιρία. Τώρα είμαι ενθουσιασμένος για τη δοκιμή στην Αραγονία και ανυπομονώ για τον χρόνο μου πίσω από το τιμόνι.

Θα χρειαστεί σίγουρα μια προσαρμογή και κάποια εξοικείωση, αλλά όλοι στην ομάδα είναι πολύ ανοιχτοί και με βοηθούν. Αυτή θα είναι μια νέα εμπειρία για μένα.

Ο Vettel θα συμμετάσχει σε ένα προγραμματισμένο τεστ αντοχής διάρκειας 36 ωρών στη δημοφιλή πίστα δοκιμών της Αραγωνίας με έξι από τους οδηγούς της Porsche Penske, καθώς ετοιμάζεται για τις 24 ώρες του, τον ερχόμενο Ιουνίου, με το Γερμανό να διευκρινίζει:

Θα δούμε τι θα συμβεί στη συνέχεια από αυτή την άποψη -αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν περαιτέρω σχέδια για το μέλλον.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

O Sebastian Vettel ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Sebastian Vettel, ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963 στο Motorland Aragon. https://youtu.be/9oOzlTadOak?si=0AApRaqg46XZn85F Ο Γερμανός συμπλήρωσε...

WEC: 1-2-3 η Porsche στο Κατάρ

Το απόλυτο έκανε η Porsche στον πρώτο αγώνα της σεζόν του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αντοχής, με την γερμανική εταιρία να κάνει το 1-2-3 στον αγώνα...