O Sebastian Vettel ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963

Σχετικά άρθρα

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Sebastian Vettel, ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963 στο Motorland Aragon.

Ο Γερμανός συμπλήρωσε συνολικά 118 γύρους, που μεταφράζονται σε 581 χιλιόμετρα, σε δύο διπλά stints. Για τον Vettel ήταν η πρώτη δοκιμή με το υβριδικό αγωνιστικό πρωτότυπο των LMDh κανονισμών και βοήθησε την Porsche Penske Motorsport για τον 24ωρο αγώνα του Le Mans, που θα διεξαχθεί στις 15-16 Ιουνίου.

Ο Sebastian Vettel είχε προετοιμαστεί σχολαστικά για τη δοκιμή του με την Porsche 963. Στις 14 Μαρτίου, ο πρώην οδηγός της Formula 1 επισκέφθηκε την ομάδα της Porsche Penske Motorsport στις εγκαταστάσεις της, στο Mannheim της Γερμανίας.

Μια μέρα αργότερα, ο οδηγός από το Heppenheim ολοκλήρωσε μια εκτενή συνεδρία στον προσομοιωτή στο Porsche Motorsport Center στο Flacht και εξοικειώθηκε με τα ειδικά χαρακτηριστικά του αγωνιστικού αυτοκινήτου.

Ακολούθησαν στις 21 Μαρτίου τα πρώτα χιλιόμετρα εξοικείωσης με την Porsche 963 στην εσωτερική πίστα δοκιμών στο κέντρο ανάπτυξης του Weissach και σήμερα ο Vettel ολοκλήρωσε τις δοκιμές στην Αραγονία χωρίς κανένα πρόβλημα. Η θερμοκρασία στην άσφαλτο ήταν μεταξύ 20 και 25 βαθμών Κελσίου και στο αέρα από 10 έως 13 βαθμούς.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

WEC: 1-2-3 η Porsche στο Κατάρ

Το απόλυτο έκανε η Porsche στον πρώτο αγώνα της σεζόν του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αντοχής, με την γερμανική εταιρία να κάνει το 1-2-3 στον αγώνα...