Το Audi R8 είναι επισήμως νεκρό

Σχετικά άρθρα

Από τον Οκτώβριο του 2022, η Audi έχει ανακοινώσει την ολοκλήρωση της παραγωγής του R8, παρουσιάζοντας -τότε- τη V10 GT RWD έκδοση του, ενώ ένα χρόνο αργότερα η γερμανική εταιρία λάνσαρε την Japan Final Edition έκδοση, που -όπως είναι αυτονόητο- κυκλοφόρησε αποκλειστικά στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου σε μόλις 8 αυτοκίνητα.

Τώρα γίνεται γνωστό ότι βγήκε από τη γραμμή παραγωγής του γερμανικού εργοστασίου στο Bollinger Hofe το τελευταίο R8. Αυτό είναι ένα R8 V10 Performance Quattro Edition coupe, βαμμένο σε κίτρινο Vegas Yellow χρώμα, με 20άρες ζάντες στο χρώμα του μπρούτζου, ενώ διαθέτει το carbon αισθητικό πακέτο.

Αρχικά, το τελευταίο αυτοκίνητο είχε προγραμματιστεί να κατασκευαστεί στα τέλη του 2023, αλλά αυτό δεν συνέβη παρά μόνο αυτόν τον μήνα, καθώς πέρυσι -την τελευταία χρονιά που ήταν ανοιχτές οι παραγγελίες- οι πωλήσεις του αυξήθηκαν κατά 49%, φτάνοντας τις 1.591 μονάδες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...