Toyota: Το 2025 η κυκλοφορία του ηλεκτρικού Hilux

Σχετικά άρθρα

Στα τέλη του 2022 και στο περιθώριο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 60 χρόνων παρουσίας της Toyota στη Ταϊλάνδη, ο Akio Toyoda, πρόεδρος και CEO της εταιρίας, αποκάλυψε σε πρωτότυπη μορφή ένα Hilux με αμιγώς ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο και μέσο αποθήκευσης μια μπαταρία λιθίου (BEV).

Σήμερα, ο πρόεδρος της Toyota Ταϊλάνδης, Noriaki Yamashita, επιβεβαίωσε ότι η εταιρία ετοιμάζει να κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του 2025 την έκδοση παραγωγής του αμιγώς ηλεκτρικού pickup της. Ωστόσο, ο Yamashita δεν διευκρίνισε που θα κατασκευάζεται το Hilux BEV.

Η Toyota θα πραγματοποιήσει εντατικές δοκιμές στο θέρετρο Pattaya, που βρίσκεται στην ανατολική Ταϊλάνδη. Η πόλη αναμένεται να υποδεχθεί περίπου δώδεκα ηλεκτρικά φορτηγά τον επόμενο μήνα, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν ως μέσα μαζικής μεταφοράς στον δημοφιλή τουριστικό προορισμό.

Διάβασε ακόμα

Αγγλία: Απαγορεύτηκε διαφήμιση του Toyota Hilux επειδή ενθάρρυνε τους ανθρώπους να οδηγούν εκτός δρόμου

ΠηγήReuters

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...