Νέα trademarks για την BMW

,
5
408

Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές η BMW φαίνεται να έχει καταθέσει πιστοποίηση καταχώρησης (aka trademark) 23 νέων ονομάτων. Αρχικά έχει κατοχυρώσει τα i1, i2, i3, i4, i5, i6, i7, i8, i9 και E1, E2, E3, E4, E5, E6, E7, E8, E9 καθώς επίσης και τα M 50 d, Urbanic, Gran Coupe, Compactive και Compactive Tourer.

Με τις πληροφορίες να είναι ακόμη συγκεχυμένες η Μ 50 d θα διαθέτει έναν tri-turbo πετρελαιοκινητήρα, το Urbanic ένα στιλιστικό πακέτο (ή κάτι παρόμοιο), το Gran Coupe η τετράπορτη έκδοση της Σειράς 6 και το Compactive και Compactive Tourer ένα μικρό sport crossover όχημα βασισμένο είτε πάνω στην Σειρά 1 είτε πάνω στην Σειρά 3. Όσον αφορά την σειρά i πρόκειται για το νέο Project-i της εταιρίας που αποτελείται από αυτοκίνητα πόλης που θα κινούνται με εναλλακτικές πηγές ενέργειας και η σειρά E για τα eDrive μοντέλα της εταιρίας.

[via: bmwblog | Photo Copyright: JOHN MACDOUGALL/AFP/Getty Images]

Το Autoblog.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα εριστικά και υβριστικά σχόλια που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται, όπως ορίζουν οι όροι χρήσης.