Vettel: Όνειρό μου η Ferrari

Σχετικά άρθρα

Η Ferrari είναι μια θρυλική ομάδα. Κανείς δεν το αμφισβητήσει αυτό. Πολύ καλά το ξέρει και ο Sebastian Vettel, ο οποίος για μία ακόμη φορά δηλώνει ότι το όνειρό του είναι να οδηγήσει για την ιταλική ομάδα. Το συμβόλαιο του Γερμανού με την Red Bull λήγει στο τέλος του 2012. Όμως ο πρωταθλητής δήλωσε στην Gazzetta dello Sport:

Θα ήθελα να βρίσκομαι στο βάθρο της Monza με την Ferrari. Μια μέρα ελπίζω να είμαι με την ομάδα του Maranello. Ωστόσο, τώρα είμαι ευτυχισμένος στην Red Bull και ακόμα και τώρα υπάρχουν πολλοί Ιταλοί που με υποστηρίζουν.Είμαι χαρούμενος στην Red Bull, αλλά ονειρεύομαι την Ferrari.

Όταν ρωτήθηκε για το ποιον οδηγό θα μπορούσε να αντικαταστήσει, ο Vettel είπε αστειευόμενος:

Θα πλήρωνα τις διακοπές του Alonso για να έχω ένα κόκκινο αυτοκίνητο.

Πριν από μερικούς μήνες ο Helmut Marko, αγωνιστικός σύμβουλος της RBR, είχε απαντήσει για τις παρόμοιες δηλώσεις που είχε κάνει τότε ο Vettel:

Ο Sebastian δεν θα μας αφήσει για τον μύθο της Ferrari. Είμαστε παγκόσμιοι πρωταθλητές και για όσο καιρό δίνουμε στον Sebastian ένα καλύτερο αυτοκίνητο από τους άλλους, δεν πρόκειται να φύγει μόνο για μυθική τους ιστορία.

[Πηγή: espnf1 | Photo copyright: Paul Gilham/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ποινή τριών θέσεων στον Oscar Piastri

Ο Oscar Piastri πήρε ποινή τριών θέσεων από τους αγωνοδίκες της επειδή κατά τη διάρκεια των κατατακτηρίων του Grand Prix της Emilia-Romagna εμπόδισε τον...