Η Mercedes τρολάρει τη Ferrari

Σχετικά άρθρα

Mercedes Trolls Ferrari

Ξέρουμε πως η Mercedes έχει ξοδέψει τεράστια ποσά για να καταφέρει να κερδίσει τα φετινά πρωταθλήματα της Formula 1. Ξέρουμε επίσης πως υπάρχει αντιπαράθεση ανάμεσα στους υπόλοιπους κατασκευαστές κινητήρων και τη Mercedes που θέλει να διατηρήσει το προβάδισμά της. Ξέρουμε ακόμα ότι ο Toto Wolff αλλάζει συνεχώς τις δηλώσεις του ανάλογα με το συμφέρον της ομάδας του, προσφέροντας αριθμομηχανές στη Ferrari για τον υπολογισμό των εξόδων τους.

Αυτό που δεν ξέραμε, ήταν το πόσο μακριά θα πάει αυτή η αντιπαράθεση, με τον Marco Mattiacci να επιμένει πως δεν θα υπάρχει μεγάλη αύξηση των εξόδων σε περίπτωση μερικού “ξεπαγώματος” της εξέλιξης των power unit.

Νομίζω πως είναι άδικη η προσφορά αριθμομηχανής από τον Toto, επειδή λέει πως δεν είμαστε καλοί στους υπολογισμούς. Πραγματικά, από πλευρά μας, δεν υπάρχει κάποια αύξηση εξόδων.

GP ITALIA F1/2014

Σύμφωνα όμως με τον Wolff, οι υπόλοιπες ομάδες θέλουν η Mercedes να φαίνεται ως ο κακός της υπόθεσης. Αυτό όμως δεν ενοχλεί τον Αυστριακό, από τη στιγμή που συνοδεύεται με νίκες και πρωταθλήματα.

Ακόμα δεν κερδίσαμε ένα πρωτάθλημα και αντιμετωπίζουμε θύελλα αντιδράσεων από όλες τις πλευρές για να υπάρξει ισορροπία. Αυτό μας δείχνει η ιστορία, με τις McLaren, Ferrari και Red Bull. Έχουμε δει στο παρελθόν το ίδιο με τη Red Bull, που μεταμορφόθηκε από μικρή και cool ομάδα σε κάτι άλλο. Θέλουμε όμως να είμαστε δίκαιοι και να σεβόμαστε τους κανόνες. Υπάρχει ένα καθεστώς και κανόνες.

Παρότι ο Toto Wolff παραπονιέται πως οι υπόλοιπες ομάδες πέφτουν να τους φάνε με το που κέρδισαν το πρωτάθλημα, η Mercedes είναι αυτή που προκαλεί κάποια από τα αρνητικά σχόλια από μόνη της. Στο επίσημο συγχαρητήριο tweet της Ferrari στη Mercedes, για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Κατασκευαστών, η Mercedes-Benz Ιταλίας απάντησε με μια φράση του Enzo Ferrari και την παρακάτω προκλητική φωτογραφία.

Mercedes Trolls Ferrari
“Η καλύτερη Ferrari που κατασκευάστηκε ποτέ, είναι πάντα η επόμενη”.

Για να δούμε αν θα υπάρξει συνέχεια…

ΠηγήAutoSport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Πατέντα της Ferrari αποκαλύπτει εξακύλινδρο υβριδικό κινητήρα υδρογόνου

Η Ferrari έχει προχωρήσει στη κατάθεση διπλώματος ευρεσιτεχνίας για έναν υβριδικό εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα που τροφοδοτείται με υδρογόνο. Τα σχέδια παρουσιάζουν μια πληθώρα...

Η κατήγορος του Christian Horner έκανε επίσημη καταγγελία στη FIA

Νέο κεφάλαιο στην υπόθεση Christian Horner, με την γυναίκα κατήγορο να έχει κάνει επίσημη καταγγελία για τη συμπεριφορά του στη FIA, ενώ ετοιμάζεται να...

Charles Leclerc: Θέμα χρόνου η Ferrari να αμφισβητήσει την Red Bull

Ο Charles Leclerc πιστεύει ότι η Ferrari είναι η ομάδα που έχει βελτιωθεί περισσότερο φέτος, θεωρώντας πως είναι "θέμα χρόνου" να αμφισβητήσουν την κυριαρχία...

Μετά από 24 χρόνια βρέθηκε μια κλεμμένη Ferrari F40

Στις 16 Απριλίου του 2000, μια Ferrari F40 -βαμμένη στο Rosso Corsa χρώμα- κλάπηκε έξω από ένα ξενοδοχείο στο δήμο Βιλλασάντα, στην επαρχία της...
Autoblog.gr