O Gordon Murray εξυμνεί το SCG003

Σχετικά άρθρα

do

Ο Gordon Murray είναι δαιμόνιο μυαλό και έχει στο βιογραφικό του ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα που έχει πατήσει τους δρόμους, τη McLaren F1. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με ένα εντελώς διαφορετικό project, που μαζί την Shell και τον Osamu Goto ετοιμάζουν ένα νέο πρωτότυπο μικρό αυτοκίνητο πόλης.

Επίσης, είναι πολύ δύσκολο να παραδεχτεί κάτι αξιόλογο, και παλιότερα έχει κάνει δήλωση και για την “άγια τριάδα” των νέων hypercar (LaFerrari, P1, 918), λέγοντας ότι δε του αρέσουν καθόλου, αποκαλώντας τα “υβριδικά τέρατα”, εντοπίζοντας το πρόβλημα στο ο βάρος και την αεροδυναμική τους.

CBDCvnYWAAAH3lR

Γι’αυτό το λόγο, ίσως, σε τελευταία συνέντευξη του έπλεξε το εγκώμιο του James Glickenhaus, της Scuderia Cameron Glickenhaus και του αυτοκινήτου που κατασκεύασε, το SCG003. Χαρακτηριστικές είναι οι κουβέντες που είπε:

Το αγαπώ, είναι πραγματικά ενδιαφέρον, ένα αυτοκίνητο βασιζόμενο σε πρωτότυπη αρχιτεκτονική και αεροδυναμική, που μπορείς να το οδηγήσεις στη πίστα. Είναι μια εντελώς σύγχρονη προσπάθεια σχετικά με το πώς ήταν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα και οι αγώνες.

Το μόνο που απομένει για το SCG003 είναι να επιβεβαιώσει τον χρόνο των 6:42 που λέγεται ότι έκανε στο Nürburgring, και να διαλύσει το 6:57 της Porsche 918 Spyder.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...