Σε περιορισμένη παραγωγή το Range Rover Evoque Cabrio

Σχετικά άρθρα

2016 Range Rover Evoque Cabrio (1)

H Land Rover ανακοίνωσε πως το Range Rover Evoque Cabrio θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένη παραγωγή. Το μοντέλο θα παρουσιαστεί τον επόμενο μήνα στην έκθεση του Los Angeles με τις πρώτες παραδόσεις του να ξεκινούν από την άνοιξη του 2016.

Το ανοικτό Evoque, βασίζεται στο τρίπορτο Evoque, έχει τα στοιχεία του ανανεωμένου Evoque, με την μαλακή ηλεκτρικά αναδιπλούμενη οροφή να κλέβει φυσικά τη παράσταση. Μηχανικά θα προσφέρεται με τον νέο αλουμινένιο Ingenium TD4 turbodiesel 2,0-λιτρο κινητήρα, διαθέσιμος σε δύο εκδόσεις 150 και 180 ίππων, που ζυγίζει 20-30 κιλά λιγότερο από τον κινητήρα που αντικαθιστά, και με τον Si4 2,0-λιτρο κινητήρα βενζίνης να αποδίδει 240 άλογα.

Το μοντέλο θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Land Rover στη πόλη Halewood της Αγγλίας. Η τιμή του δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά αναμένεται πως θα είναι μεγαλύτερη από αυτή του τρίπορτου Evoque.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...

Στην Αγγλία το εργοστάσιο μπαταριών της Tata, το μεγαλύτερο της Ευρώπης

Ο όμιλος Tata ανακοίνωσε σήμερα ότι ξεκινά άμεσα την κατασκευή του μεγαλύτερου εργοστασίου μπαταριών ηλεκτρικών οχημάτων της Ευρώπης. Αυτό θα βρίσκεται στο Gravity Smart Campus...