Spy Photos: VW CrossBlue

Σχετικά άρθρα

Spy_Photos_VW_Crossblue_04

Παρότι βλέπεις καμουφλαρισμένο το σώμα του γερμανικού SUV, ο σχεδιασμός του έχει ολοκληρωθεί, με την Volkswagen να έχει κάνει γνωστό από τον περασμένο Μάιο ότι έχει ολοκληρώσει τη κατασκευή του πρώτου σώματος του νέου μεσαίου της SUV.

Αυτό έγινε για να ελεγχθεί η λειτουργία του τμήματος συναρμολόγησης του εργοστασίου, με το σώμα να δέχεται επιπλέον ελέγχους και εξέλιξη ώστε να εξασφαλιστεί ότι όλα λειτουργούν άριστα για μαζική παραγωγή.

Η γερμανική εταιρία συνεχίζει τις δοκιμές του αυτοκινήτου, έχοντας ανακοινώσει από τον περασμένο Οκτώβριο πως θα επενδύσει 820 εκατ. ευρώ στο εργοστάσιό της στη πόλη Chattanooga στο Τενεσί, ώστε αυτό να είναι σε θέση να κατασκευάσει την επταθέσια έκδοση παραγωγής του Crossblue concept.

Spy_Photos_VW_Crossblue_05

Το μεσαίου μεγέθους SUV θα τεθεί απέναντι στα Ford Explorer και Toyota Highlander και θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο τους Τενεσί από τα τέλη του 2016. Ακόμα είναι άγνωστο τι κινητήρες θα φορέσει, αλλά είναι αρκετά πιθανό ότι θα κινείται από έναν βενζινοκινητήρα 3.6-λίτρων V6 απόδοσης 300 ίππων και 440 Nm ροπής, ενώ ίσως αποκτήσει και υβριδική ή plug-in υβριδική έκδοση, ενώ δεν θα υπάρχει πετρελαιοκίνητη έκδοση.

Αν και το μουλάρι δοκιμών είναι βαριά καμουφλαρισμένο, ο σχεδιασμός του θα διαθέτει εξελικτικό χαρακτήρα σε σχέση με το νέο Tiguan, και αναμένεται να ενσωματωθεί και στο νέο Touareg.

Το μοντέλο διαθέτει μεγαλύτερες πίσω πόρτες, μεγαλύτερα πίσω παράθυρα και πιο ίσια γραμμή οροφής, ώστε να δημιουργηθεί ο επιπλέον χώρος για την τοποθέτηση τρίτης σειράς καθισμάτων, ώστε να μπορεί να μεταφέρει έως και 7 άτομα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...

Ξεκίνησε η παραγωγή του VW Golf facelift

Στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, η Volkswagen παρουσίασε την ανανεωμένη εκδοχή της 8ης γενιάς του Golf, με το μοντέλο να μπαίνει στην παραγωγή την...