Όπως μας είχε υποσχεθεί, η Audi έδωσε ακόμη ένα teaser video για τοεπόμενο μεγάλο Audi“. Σε αυτό ο Werner Zimmerman, επικεφαλής διασφάλισης της ποιότητας της Audi, μας εξηγεί πως ο στόχος των ανθρώπων της, ήταν να δημιουργήσουν ένα σημείο αναφοράς στην κατηγορία supermini αφού το Α1 θα είναι το πρώτο πραγματικά “premium” μοντέλο της κατηγορίας και θα αντικατοπτρίζει το σύνολο των αξιών της εταιρίας. Έτσι άψογα υλικά, αξιοπιστία, ποιότητα, φινίρισμα, πρωτοποριακή κατασκευή και φυσικά οδική συμπεριφορά, είναι οι λέξεις που μπορούν να χαρακτηρίσουν το νέο αυτοκίνητο. Αυτό που κατάλαβα διαβάζοντας το δελτίο τύπου της εταιρίας είναι ότι το Audi Α1 θα είναι ακριβό, πολύ ακριβό… Το video στην συνέχεια.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=SbmJh-D3MEY

[Πηγή: Audi]

Δελτίο Τύπου (κάντε κλικ για να το διαβάσετε)

 • funster

  Αν ειναι εξισου ακριβο με mini cooper ή τουλαχιστον να αγκιζει την τιμή του mini, τοτε δεν εχει καμια απολυτως ελπιδα.. συμφωνα με το σχεδια που εχουμε δει κατα καιρους σε διαφορα teaser videο!

 • Εγώ γιατί πιστεύω ότι θα είναι πιο ακριβό από το mini cooper;

 • Γιάννης

  Προσωπικά πιστεύω ότι το Α1 θα είναι μία αποτυχία για την AUDI. Όχι ότι είναι άσχημο αλλά το κόστος του μάλλον θα είναι άλλης κατηγορίας. Κρίμα!

  • Αποτυχία δεν πιστεύω ότι θα είναι, αλλά δεν θα γίνει ποτέ best seller!

 • GEORGE HRISTOPOULOS

  ΑΝ Η AUDI ΔΕΝ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΤΟ AFTER SALE ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΣ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

  • Σε αυτό δυστυχώς δεν μπορεί να κάνει κάτι. H Kosmocar είναι υπεύθυνη για το aftersale και όχι η Audi αυτή καθ΄αυτή.