Από το booth της Porsche δεν θα μπορούσε να λείπει η νέα 911 Turbo S. Το νέο μοντέλο φέρει επάξια τον τίτλο της γρηγορότερης 911 αφού διαθέτει 530 άλογα, ενώ η ροπή του 6-κύλινδρου 3.8 λίτρων boxer υπετροφοδοτούμενου κινητήρα έχει εκτοξευτεί στα 72 κιλά όταν ενεργοποιείται το overboost και 65 κιλά χωρίς. Τα 0-100 χλμ/ώρα έρχονται σε μόλις 3.3 δευτερόλεπτα χάρη στα ηλεκτρονικά συστήματα Launch Control και Sport Chrono Package που βρίσκονται στον βασικό εξοπλισμό και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 315 χλμ/ώρα. Η μέση κατανάλωση είναι ίδια με αυτή της Turbo, στα 11.4 λίτρα/100 χλμ.

Η 911 Turbo S διαθέτει στον στάνταρ εξοπλισμό της 7-τάχυτο PDK κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη, σύστημα πρόσφυσης PTM καθώς και PTV που επιτρέπει να κλειδώσει το διαφορικό στον πίσω άξονα. Από πλευράς εμφάνισης διαθέτει νέες ζάντες RS Spyder 19″ ενώ στο εσωτερικό ξεχωρίζει το τιμόνι τριών ακτίνων με paddles και ο δερμάτινος δίχρωμος διάκοσμος χρώματος Black/Crema ή Black/Titanium Blue.

Η Porsche 911 Turbo S θα διατίθεται σε Coupe και Cabriο έκδοση και οι πωλήσεις της αναμένεται να ξεκινήσουν τον Μάιο με την τιμή της Coupe στην Γερμανία να ανέρχεται στις €173.241 ενώ η τιμή της Cabrio έκδοσης σε €184.546. Απόλαυσε live photos απο την παρουσίαση του μοντέλου στη Γενεύη.


Δελτίο Τύπου

[Πηγή: Porsche, Photos: AutoBlog.com]