Τι θα γίνει με τα τηλεοπτικά δικαιώματα της F1;

Σχετικά άρθρα

Ο πρώτος αγώνας F1 της φετινής σεζόν είναι πλέον παρελθόν με τον Alonso να παίρνει την καρό σημαία. Ήταν ένας πολύπαθος αγώνας πριν καν ξεκινήσει, αφού –να σου θυμίσωο ANT1 πήρε τα δικαιώματα για τον πρώτο αγώνα και τον μετέδωσε live μέσα από το WEB TV του ζητώντας απο τους τηλεθεατές να πληρώσουν συνδρομή ύψους €4.99 για τρεις ημέρες, ενώ έδειξε μαγνητοσκοπημένα τις κατατακτήριες και τον αγώνα στις 01.30 το βράδυ ενώ στις 17:00 το απόγευμα της Κυριακής έδειξε τα highlights του αγώνα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, αρκετοί από τους λάτρεις της F1 δεν πλήρωσαν το ποσό που ζήτησε ο σταθμός και επέλεξαν να παρακολουθήσουν το αγαπημένο τους άθλημα μέσω διαφόρων διαδικτυακών λύσεων. Οι λύσεις που έδωσαν οι αναγνώστες του AutoBlog διαδόθηκαν μέσω των μεγάλων ελληνικών blog και έτσι δεν ήταν λίγοι αυτοί που κατάφεραν να απολαύσουν το αγαπημένο τους άθλημα όπως πρέπει! Δωρεάν. Η συμμετοχή σου ήταν πραγματικά ασύλληπτη και η επισκεψημότητα του blog πρακτικά τριπλασιάστηκε αυτές τις μέρες, φέρνοντας το server στα όριά του (κι εγώ που αγχωνόμουν για το server του ΑΝΤ1).

Το μέλλον των τηλεοπτικών δικαιωμάτων ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει, με τα συνδρομητικά κανάλια να μην έχουν πει ακόμη τη τελευταία λέξη. Άλλωστε το tweet από το λογαριασμό της Forthnet που σβήστηκε σίγουρα μόνο τυχαίο δε θα μπορούσες να το χαρακτηρίσεις! Μείνε συντονισμένος στη συχνότητα του AutoBlog και θα μάθεις πρώτος οποιαδήποτε εξέλιξη γύρω απο το φλέγον αυτό θέμα!

[Photo copyright: AP Photo/Luca Bruno]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα