SEAT Alhambra 2011

Σχετικά άρθρα

Η Seat παρουσίασε στο κοινό την νέα γενιά του πολυμορφικού της Alhambra. Το αυτοκίνητο έχει μήκος 4.85 μέτρα, 22 εκατοστά μεγαλύτερο από το προηγούμενο μοντέλο που προσφέρουν μεγαλύτερους χώρους και μπορεί να τοποθετηθεί 3πλή σειρά καθισμάτων. Η είσοδος των πίσω επιβατών γίνεται μέσω των συρόμενων πορτών (ίδιες με το VW Sharan) οι οποίες προαιρετικά μπορούν να ανοίγουν και ηλεκτρονικά μέσω τηλεχειριστηρίου. Ο χώρος αποσκευών μπορεί να αγγίξει έως τα 2.297 λίτρα με την αναδίπλωση των δύο πίσω σειρών καθισμάτων.

Μηχανικά διαθέτει 2 TSI κινητήρες απόδοσης 150 και 200 ίππων καθώς και 2 TDI απόδοσης 140 και 170 ίππων. Και οι τέσσερις κινητήρες διαθέτουν σύστημα start/stop με σύστημα ανάκτησης ενέργειας κατά το φρενάρισμα ενώ υπάρχουν 2 διαθέσιμα κιβώτια, ένα 6-τάχυτο χειροκίνητο και το γνωστό σε όλους μας αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG.

Σε ότι αφορά το τεχνολογικό κομμάτι το νέο Alhambra διαθέτει 7 αερόσακους, ABS, ESP στον στάνταρ εξοπλισμό ενώ στον προαιρετικό εξοπλισμό υπάρχει η δυνατότητα να τοποθετηθεί μεγάλη πανοραμική οροφή, (3 φορές μεγαλύτερη από την αντίστοιχη του προηγούμενου μοντέλου), φωτιστικά σώματα τεχνολογίας Xenon, park assist και κάμερα οπισθοπορείας. Το SEAT Alhambra θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Palmela στην Πορτογαλία με τις πωλήσεις να ξεκινούν μέσα στο καλοκαίρι.

[Πηγή: Seat]

Δελτίο Τύπου (κάντε κλικ για να το διαβάσετε)

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα