Σίγουρα η Lamborghini με το μεγαλύτερο όνομα που έχει βγει ποτέ από το Ιταλικό εργοστάσιο. Ο λόγος για την Lamborghini Murcielago LP 670-4 SuperVeloce China Limited Edition η οποία παρουσιάστηκε στην έκθεση του Πεκίνου και όπως προδίδει το όνομα της, προορίζεται μόνο για την αγορά της Κίνας με την παραγωγή του να περιοριστεί σε μόλις 10 μονάδες με την τιμή του να μην έχει γίνει ακόμη γνωστή.

Σχεδιασμένη για τους λάτρεις των super sports car, η Murcielago LP 670-4 SuperVeloce China Limited Edition είναι βαμμένη σε γκρι χρώμα με μαύρες και πορτοκαλί πινελιές. Στο εσωτερικό ξεχωρίζει η επένδυση με alcantara με πορτοκαλί ραφές, τα carbon διακοσμητικά, τα πορτοκαλί paddles και το ειδικό σήμα με τον αύξων αριθμό.

Μηχανικά το αυτοκίνητο δεν διαθέτει αλλαγές σε σχέση με την Murcielago LP 670-4 SuperVeloce, και έτσι και αυτή με την σειρά της ζυγίζει 100 κιλά λιγότερα από την Murcielago LP 640 χάρη στην εκτενή χρήση carbon και υψηλής αντοχής χάλυβα σε διάφορα κομμάτια του σασί και του σώματος του αυτοκινήτου.

Ο V12 6.5 λίτρων αποδίδει 670 άλογα με 66 κιλά ροπής επιτρέποντας στο supercar να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 3.2 δευτερόλεπτα προτού αγγίξει τα 342 χλμ/ώρα όπου ανέρχεται η τελική του ταχύτητα. Φωτογραφίες και δελτίο τύπου στη συνέχεια.

[Source: Lamborghini]

Δελτίο Τύπου (κάντε κλικ για να το διαβάσετε)