Massa: Έτοιμος να παλέψω ακόμα και με τον Alonso

Σχετικά άρθρα

Ο Felipe Massa είχε ένα κακό 2010, όμως τώρα είναι αποφασισμένος να ξεπεράσει τα προβλήματα και να πολεμήσει με τον ομόσταβλό του στη Ferrari, Fernando Alonso.

Ο Βραζιλιάνος παραδέχθηκε ότι όλο το 2010 πάλευε να συμβιβαστεί με τα στενότερα μπροστινά ελαστικά της Bridgestone. Φέτος όμως με τα νέα ελαστικά της Pirelli και με μια πρόχειρη γεύση που πήρε από τα τεστ στο Abu Dhabi, ο Massa είναι βέβαιος ότι θα ανακτήσει τη φόρμα του.

Αν μπορώ να τρέχω όπως θέλω εγώ, θα είμαι στην κούρσα του τίτλου. Ξέρω ότι δεν οδήγησα καλά την προηγούμενη σεζόν, είχα θέμα με τα μπροστινά ελαστικά και ποτέ δεν μπορούσα να βρω τη σωστή πρόσφυση, αλλά τώρα είναι μια νέα χρονιά και ένα νέο αυτοκίνητο και υπάρχει ήδη ένα καλό προαίσθημα.

Όταν ρωτήθηκε για ποιος θα είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλός του για το 2011 είπε:

Με όσα έχει κάνει στο παρελθόν, ο Schumacher θα είναι πάντα το νούμερο ένα, αλλά είμαι έτοιμος να τα βάλω ακόμα και με τον Alonso.

Ο Βραζιλιάνος έχει να κερδίσει αγώνα από τον αγώνα της πατρίδας του το 2008. Ωστόσο, δήλωσε ότι δεν νιώθει επιπλέον πίεση.

Δεν αισθάνομαι ότι βρίσκομαι υπό πίεση, αφού πάντα έτσι ήταν στη Ferrari. Ο στόχος είναι πάντα η νίκη και όλοι σκεφτόμαστε γι’ αυτό. Είχα ένα κακό 2010, αλλά το 2011 είμαι σίγουρος ότι μπορώ να πελέψω για τον πρωτάθλημα.

[Πηγή: espnf1 | Photo copyright: VINCENZO PINTO/AFP/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...