Έχεις αγοράσει το καινούργιο σου PlayStation 3 και το νέο GranTurismo 5 και είσαι έτοιμος για ατελείωτες ώρες λιωσίματος μπροστά στην 50ρα τηλεόρασή σου. Εξακολουθείς όμως να είσαι δυσαρεστημένος και να μην νιώθεις απόλυτα την αίσθηση του παιχνιδιού και να ξενερώνεις. Προσπάθησες να βολευτείς στην πολυθρόνα του σαλονιού σου αλλά και πάλι η αίσθηση απέχει πάρα πολύ από αυτό που είχες στο μυαλό σου. Έκανες μέχρι και ειδική ξύλινη κατασκευή αλλά και πάλι δεν είσαι ευχαριστημένος. Έβαλες δυνατά και το home cinema ώστε να έχεις γύρω σου όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικό τον ήχο από τους θηριώδεις κινητήρες αλλά και πάλι δεν σε βλέπω ενθουσιασμένο.

Μην μου σκας βρε! Εδώ είμαι εγώ για εσένα και πίστεψε με σου έχω την λύση. Καταρχήν παίρνεις ένα παλιό μπροστινό μέρος (την μούρη δηλαδή) από το πρώτο MINI, που σχεδίασε ο συμπατριώτης μας, περί τα 1959, Ser Alex Isigonis, και του αφαιρείς τα πάντα από μηχανικά μέρη αλλά κρατάς εξωτερικές λαμαρίνες φανάρια,μάσκα και προφυλακτήρα. Στην θέση που παλιά ήταν ο κινητήρας του ΜΙΝΙ, εσύ θα προσαρμόσεις μια μαλακότατη πολυθρόνα με δόνηση και το καπό του ΜΙΝΙ θα το χρησιμοποιείς ως στήριγμα για την πλάτη σου. Του προσαρμόζεις και 4 ηχεία 500watt με βάση για το iPod σου σε πολυεστερική βάση αλλά και μία αναδιπλούμενη βάση για την απαραίτητη τιμονιέρα σου. Μην πάρεις κάποια φθηνή όμως!

Στην θέση όπου παλιά ήταν η πινακίδα κυκλοφορίας θα προσαρμόσεις ένα κομψό συρταράκι από πολυεστέρα και αυτό και θα τοποθετήσεις τα πετάλια για full αίσθηση,ενώ κάπου εκεί θα βάλεις και ένα μικρό ψυγειάκι για να δροσίζεσαι κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Θες όμως και το κερασάκι; Κάθε αυτοκίνητο έχει και σύστημα εξαγωγής. Σαν σωστός και εσύ που είσαι και αφού θέλεις να αγγίξεις την τελειότητα στην κατασκευή σου, θα προσαρμόσεις και μία μηχανή καπνού και έτσι θα ολοκληρώσεις τα πάντα γύρω από το θέμα του reall gaming.

Τι; Δεν με πιστεύεις; Για κοίτα την παρακάτω φωτογραφία που αποδεικνύει ότι όποιος έχει μεράκι, πάθος και όρεξη για να πλησιάσει το όνειρό του μπορεί να κάνει τα πάντα. Αρκεί να του περισσεύουν και €9.300 για να ξοδέψει για την ομολογουμένως υπέροχη κατασκευή. Θέλω και εγώ μία! Δεν νομίζω ότι είμαι ο μόνος ε;

[Πηγή: Metro | via: BornRich]