Το Top Gear απαντά στην Tesla

Σχετικά άρθρα

Η Tesla έχει ανοίξει “πόλεμο” με το Top Gear και το BBC για ένα επεισόδιο του 2008 όταν ο Clarkson δοκίμασε το Tesla Roadster και το είχε βγάλει “προβληματικό”. Μέχρι στιγμής, η πολιτική του BBC ήταν να μην απαντά έως ότου γίνει το δικαστήριο, αλλά δεδομένου ότι η Tesla έγινε τόσο επιθετική, ανοίγοντας μάλιστα και ειδικό site, ανάγκασε τον παραγωγό του Top Gear, Andy Wilman να δηλώσει μέσω του επίσημου site της εκπομπής ότι ο Clarkson δεν είπε κάτι δικό του σχετικά με την αυτονομία των 55 μίλια (88 χλμ) αλλά την απόφαση αυτή την πήραν οι ίδιοι οι μηχανικοί της Tesla που μελέτησαν τα στοιχεία μια μέρα μετά την δοκιμή του αυτοκινήτου. Μάλιστα αν δεις το video o Clarkson αναφέρει: “We calculated that on our track it would run out after 55 miles“.

Αναφέρει επίσης ότι ποτέ δεν ανέφεραν ότι το αυτοκίνητο έμεινε ακινητοποιημένο λόγω υπερθέρμανσης, αλλά ότι μόνο ότι είχε μειωμένη δύναμη. Σε ότι αφορά τα σπασμένα φρένα, δηλώνει ότι το αυτοκίνητο είχε όντως πρόβλημα με τα φρένα του αφού το πεντάλ πατιόνταν με μεγάλη δυσκολία, με τους μηχανικούς της Tesla να επιμένουν να αλλάξουν μια καμμένη ασφάλεια της αντλίας των φρένων προτού ξεκινήσει το γύρισμα.

Όπως και να έχει φαίνεται ότι η ιστορία θα τραβήξει πολύ. Όσοι δεν έχετε δει το συγκεκριμένο video της δοκιμές μπορείτε να το δείτε στη συνέχεια ώστε να βγάλετε να δικά σας συμπεράσματα.

http://www.youtube.com/watch?v=rEN1YAP9SYE

[Πηγή: Top Gear]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα