Ο 24ωρος αγώνας στο Le Mans έχει ξεκινήσει και η Audi έχασε το ένα από τα τρία R18 TDI, που το οδηγούσε ο Allan McNish. Ο McNish κατά την διάρκεια να προσπεράσει αργότερα αγωνιστικά, τράκαρε με μια Ferrari 458 GT2. Αποτέλεσμα ήταν να φύγουν και τα δύο εκτός πίστας με το Audi, αφού κάνει μερικές περιστροφές στον αέρα να σταματά τελικά πάνω στα προστατευτικά λάστιχα. Ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα.

Μέχρι στιγμής, στην πρώτη θέση βρίσκεται η Peugeot με τους Gene/Wurz/Davidson, ακολουθεί η Audi 21 δεύτερα πίσω με τους Fässler/Lotterer/Tréluyer ενώ στην 3η θέση πάλι η Peugeot με το 908, ένα γύρο πίσω, με τους Lamy/Bourdais/Pagenaud. Live Timing του αγώνα μπορείς να βρεις εδώ. Thanks for the tip, Γιάννη!

http://www.youtube.com/watch?v=p2Nb0Ienv6k

Update 1: Προστέθηκαν και φωτογραφίες από το QuattroWorld. Κάνε like στην funpage του QuattroWorld στο Facebook για να μην χάνεις update από το Le Mans.

Update 2: 11/06/2011 – 23:52: Τράκαρε και το 2ο R18 TDI ξανά με μια Ferrari, στη ευθεία Mulsanne, με οδηγό εκείνη την ώρα τον Rockenfeller (χθες είχε πάρει την δεύτερη θέση στις κατατακτήριες με πλήρωμα τους Bernhard/Dumas/Rockenfeller). Μόλις κυκλοφορήσει σχετικό video θα ενημερώσω.

Update 3: 12/06/2011 – 00:24: Μπήκαν video από το δεύτερο ατύχημα.

[tabs slidertype=”top tabs” fx=”slide”][tabcontainer] [tabtext]Video 1[/tabtext] [tabtext]Video 2[/tabtext] [tabtext]Video 3[/tabtext] [tabtext]Video 4[/tabtext] [tabtext]Video 5[/tabtext] [/tabcontainer] [tabcontent] [tab] [/tab] [tab] [/tab] [tab] [/tab] [tab] [/tab] [tab] [/tab] [/tabcontent] [/tabs]

[Πηγή: YouTube | Photos Copyright: Josh Decker/ Mike Juergens / QuattroWorld.com]