Μέσω του Ευρωπαϊκού οργανισμού πιστοποίησης διέρρευσαν για ακόμη μια φορά σχέδια ενός νέου μοντέλου. Αυτή τι φορά ήταν τα σχέδια του νέου Fiat Panda 2012 το οποίο θα παρουσιαστεί κάποια στιγμή μέσα στο επόμενο έτος.

Η επόμενη γενιά του Panda φαίνεται να διαθέτει αεροδυναμική σχεδίαση με στρογγυλεμένα καπό, μεγαλύτερη γρίλια με μεγάλες εισαγωγές αέρα, νέα φωτιστικά σώματα, ένα μικρό τρίτο πίσω παράθυρο και κεκλιμένη οροφή.

Από μηχανικής πλευράς αναμένεται να φορά τους ίδιους κινητήρες με αυτούς που συναντάμε στο 500, όπου ανάμεσα τους θα βρίσκεται και ο κινητήρας της χρονιάς για το 2011, ο δικύλινδρος 900cc TwinAir.

[Πηγή: alvolante.it]

  • GEORGE M.

    H Fiat αν μη τι άλλο γνωρίζει να φτιάχνει μικρά αυτοκίνητα και έχει δημιουργήσει σχολή με το Panda. Η αναμενόμενη 3η γενιά του δημοφιλούς μοντέλου της με τον βραβευμένο twinair στην έκδοση των 85ps θεωρώ ότι θα είναι από τις κορυφαίες επιλογές στην δύσκολη κατηγορία που παίζει. Και επί τέλους θα δοθεί και λύση στην ικανή πλην όμως ασθενική τετρακίνητη έκδοση της 2ης γενιάς. Εν αναμονή λοιπόν…