14-χρονος Γερμανός “κλέβει” την Ferrari του μπαμπά του για μια βόλτα

Σχετικά άρθρα

Μπορεί αυτός ο 11-χρονος να κάνει donuts με το Audi R8 που του έδωσε ο μπαμπάς του, δεν συνέβη όμως το ίδιο και με έναν 14-χρονο ο οποίος “έκλεψε” την Ferrari του πατέρα του αξίας 200.000 ευρώ (δεν αναφέρετε το μοντέλο) και άρχισε να κόβει βόλτες στο Βερολίνο την περασμένη Τετάρτη.

Ο μικρός βρήκε την ευκαιρία να πάρει την Ferrari μιας και οι γονείς του έλειπαν για διακοπές στην Ισπανία. Κατά τον γυρισμό τους στο Βερολίνο, η αστυνομία συνέλαβε τους γονείς και του ανέκρινε, αφού αρχικά πίστευε ότι πρόκειται για υπόθεση απαγωγής, αφού είδαν και το μικρό να λείπει αλλά και την Ferrari να έχει κάνει φτερά.

Ο μικρός τελικά επέστρεψε την μαύρη Ferrari και τώρα είναι αντιμέτωπος με πολλές κατηγορίες, όπως οδήγηση χωρίς δίπλωμα. Η αστυνομία δήλωσε ότι ο μικρός δεν το έχει μετανοιώσει καθόλου που πήρε για βόλτα τη Ferrari.

[Πηγή: Yahoo News | Photo Copyright: Piolew @ Flickr]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υποχώρησαν κατά 5,2% οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη τον Μάρτιο

Μειωμένες κατά 5,2% ήταν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα πουλήθηκαν 1.031.875 νέα αυτοκίνητα έναντι 1.089.017 τον Μάρτιο του 2022,...

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...