Ο Raikkonen θα δοκιμάσει το αυτοκίνητο της Peugeot στο Le Mans

Σχετικά άρθρα

Κι ενώ κάποιοι ονειρεύονται την επιστροφή του στη Formula 1, ο Kimi Raikkonen θα δοκιμάσει αύριο το Peugeot 908 LMP1 στην ισπανική πίστα Motorland Aragon. Φαίνεται ότι ο Φιλανδός δεν είναι καθόλου σίγουρος για το μέλλον του, έχοντας, μάλιστα, δηλώσει ότι δε ξέρει αν θα επιστρέψει στο κορυφαίο μηχανοκίνητο σπορ. Ο 31χρονος δήλωσε για τη δοκιμή που θα κάνει αύριο:

Θα ήταν εξαιρετικό να συμμετάσχω στον 24-ωρο αγώνα του Le Mans. Αλλά αν τρέξεις εκεί, θα πρέπει να κάνεις κάποιους αγώνες και κάποιες δοκιμές, επίσης. Θα ήταν δύσκολο να κάνεις όλα τα προγράμματα να λειτουργούν καλά.

Μια τέτοια κίνηση δε σημαίνει απαραίτητα ότι ο “Iceman” θα οδηγεί του χρόνου για λογαριασμό της Peugeot. Δοκιμάζει διάφορα, κάτι που δείχνει πόσο αβέβαιο είναι το μέλλον του. Φυσικά, εμείς τον θέλουμε πίσω στη Formula 1, αλλά αυτό δεν είναι πολύ πιθανό.

[Πηγή: Turun Sanomat | Photo Copyright: Streeter Lecka/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

O Sebastian Vettel ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Sebastian Vettel, ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963 στο Motorland Aragon. https://youtu.be/9oOzlTadOak?si=0AApRaqg46XZn85F Ο Γερμανός συμπλήρωσε...

WEC: 1-2-3 η Porsche στο Κατάρ

Το απόλυτο έκανε η Porsche στον πρώτο αγώνα της σεζόν του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αντοχής, με την γερμανική εταιρία να κάνει το 1-2-3 στον αγώνα...