Golf V GTI ”Γάμμα” Edition

Σχετικά άρθρα

Κλικ για μεγέθυνση

Τα γερμανικά αυτοκίνητα είναι γνωστά για την ασφάλεια που παρέχουν πρωτίστως στους επιβάτες τους. Στο ακέραιο λοιπόν ξεπλήρωσε αυτό το Golf V GTI, την μελετημένη προστασία του για τον οδηγό του που βρέθηκε την λάθος στιγμή την λάθος ημέρα και ώρα να συμβεί αυτό το φοβερό ατύχημα.

Θα σας πω αυτό που είναι πέρα για πέρα αλήθεια. Ο οδηγός του Golf βγήκε με μόνο 2 σπασμένα πόδια. Γράφω μόνο, γιατί αν δείτε πολύ προσεκτικά το αυτοκίνητο θα καταλάβετε ότι έχει στραβώσει ολόκληρο και έγινε Γάμμα. Το αυτοκίνητο δεν κόπηκε από την πυροσβεστική,δεν έγινε δηλαδή έτσι λόγω απεγκλωβισμού της πυροσβεστικής.Απλά έκοψαν την πόρτα του οδηγού μόνο ώστε να βγάλουν τον οδηγό.

Περαιτέρω πληροφορίες δεν μπορώ να σας δώσω.Τα αυτοκίνητο ήταν leasing και είναι φωτογραφημένο σε περιοχή της Αθήνας. Ηθικό δίδαγμα: Ότι πληρώνεις, παίρνεις.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...

Στην Ελλάδα το Xiaomi SU7 μέχρι το 2027

Το Xiaomi SU7 θα έρθει στην Ελλάδα μέχρι το 2027. Αυτό ανακοίνωσε η αντιπρόεδρος του Ομίλου Quest, Ευτυχία Κουτσουρέλη στο περιθώριο του 9ου Οικονομικού...