Video: Ο Jay Leno μιλάει με τον Horacio Pagani και οδηγεί τη Huayra

Σχετικά άρθρα

Ο γνωστός Αμερικάνος κωμικός και οικοδεσπότης της σατιρικής εκπομπής “The Tonight Show”, Jay Leno, μας αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι δεν υπάρχει απλά τίποτα στον κόσμο του αυτοκινήτου που δεν μπορεί να πάρει τα χέρια του.

Αυτή την φορά ο Leno καλωσορίζει στην γκαράζ του τον ιδρυτή και πρόεδρο της Pagani Automobili, Horacio Pagani ο οποίος έφερε μαζί του το τελευταίο του δημιούργημα, την Huayra.

Ο Pagani, μεταξύ άλλων, μας λέει ότι, ενώ το Zonda εμπνεύστηκε από τα αγωνιστικά αυτοκίνητα του Le Mans, η Huayra εμπνεύστηκε από τη στιγμή που ένα αεροσκάφος εγκαταλείπει την αεροδιάδρομο και αρχίζει τη πτήση του.

Φαίνεται ότι ο Pagani επέλεξε αυτό το τρόπο για να μετριάσει τον όποιο θόρυβο προκλήθηκε με την αρχική απόφαση του υπουργείο Μεταφορών της Αμερικής να μην κυκλοφορήσει η Huayra εξαιτίας της έλλειψης αερόσακου συνοδηγού, κάτι που τελικά λύθηκε. Απολαύστε και τους 2 αλλά και την εκπληκτική Huayra.

[Πηγή: Jay Leno’s Garage]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...