Το Autoblog.gr σε συνεργασία με την εταιρεία Λουράκης Ιωάννης και Σια Ε.Π.Ε (www.lourakis.gr) χαρίζει ένα Super Fuel Saver! Ο τρόπος συμμετοχής απλός.

Διάβασε προσεκτικά:

  1. Άφησε ένα σχόλιο, με ελληνικούς χαρακτήρες (απαγορεύονται τα greeklish), σε αυτό το άρθρο σχετικά με το ποιο αυτοκίνητο ξεχώρισες φέτος στη Φρανκφούρτη. Πρέπει να συμπληρώσεις σωστά το email σου αφού ο νικητής θα ειδοποιηθεί μεσώ αυτού.
  2. Κάνε Like στην Fanpage του Autoblog στο Facebook.

 

Προσοχή: Μην μπείτε στον κόπο και αφήσετε διπλές-τριπλές συμμετοχές με διαφορετικά ονόματα και email αφού θα εντοπιστούν και θα ακυρωθούν όλα από την κλήρωση.

Ο διαγωνισμός ξεκινά σήμερα Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στις 22:00 το βράδυ. Ο νικητής θα κερδίσει ένα Super Fuel Saver και θα ειδοποιηθεί μέσω mail για τον τρόπο παραλαβής.

Η ανακοίνωση του νικητή θα γίνει μέσω αυτού του post, μέσω της Fanpage του Autoblog στο Facebook και μέσω του Twitter.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Αλέξανδρο Λουράκη.

Το πως λειτουργεί το Super Fuel Saver και ο τρόπος εγκατάστασης του είναι πολύ εύκολος. Διαβάστε αναλυτικά το πως λειτουργεί στη συνέχεια

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον διαγωνισμό, επικοινωνήστε μαζί μας.

Καλή επιτυχία σε όλους.

Ανανέωση 1: Κυριακή 2/10 – 22:05: Ο διαγωνισμός έληξε,μέσα στις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί ο νικητής.

Ανανέωση 2: Σαββάτο /10 – 15:30: Υπήρξαν 58 συμμετοχές και μετά από κλήρωση στο random.org νικητής αναδείχτηκε το σχόλιο 9, και είναι ο Loeb που έγραψε : “Ξεχώρισα το Toyota FT-86 II και ελπίζω να έρθει και σε μια πολύ λογική τιμή στην Ελλαδα.. Just in case έβγαλα ακόμη 2 νούμερα, το 20 και το 32. Γιάννη έλεγξε το email σου. Το σχετικό video της κλήρωσης :

httpv://www.youtube.com/watch?v=p1wy6RkoO6I

[learn_more caption=”Τρόπος Λειτουργίας“]

Όταν τοποθετήσουμε το SUPER FUEL SAVER στον σωλήνα παροχής καυσίμου (βενζίνης η πετρέλαιο) που τροφοδοτεί το καρμπυρατέρ ή το injection η την αντλία πετρελαίου (πάντα μετά το φίλτρο)τότε πετυχαίνεται πολύ καλύτερη απόδοση της μηχανής η οποία έχει τα εξής αποτελέσματα.

Εξοικονομείται ποσότητα καύσιμου που φτάνει μέχρι και πάνω από 25% (εξαρτάται από την κατάσταση του κινητήρα και το σύστημα τροφοδότησης) καθότι δημιουργείται πολύ καλύτερη καύση και κατά συνέπεια πολύ μεγαλύτερη απόδοση.

Όλοι ξέρουμε ότι ο καταλύτης είναι ένα πανάκριβο ανταλλακτικό τοποθετώντας το SUPER FUEL SAVER επιτυγχάνουμε πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του καθώς και των αισθητήρων λάμδα επειδή δημιουργείται σημαντική μειώσει του Co μέχρι και 50% μονοξειδίου του άνθρακα και των HC υδρογονανθράκων καθώς και του NOX οξείδιο του αζώτου.

Αφού επιτυγχάνουμε καλύτερη καύση επόμενο είναι ότι έχουμε αύξηση της απόδοσης στην ισχύ και στην ροπή του κινητήρα.

Ο θάλαμος καύσης διατηρείται καθαρός καθώς οι υδρογονάνθρακες καίγονται καλύτερα και δεν σχηματίζονται υπόλοιπα κάρβουνου στον θάλαμο καύσης και κατά συνέπεια δεν επηρεάζεται με κατάλοιπα το λαδί του κινητήρα!!! Όλα αυτά έχουν αποτέλεσμα εκτός από την οικονομία και την αύξηση της ζωής του κινητήρα

Το SUPER FUEL SAVER δεν χρειάζεται συντήρηση είναι πολύ εύκολο στην εγκατάσταση (λιγότερο από 5 λεπτά) δεν έχει ημερομηνία λήξης και μπορείτε πολύ εύκολα να το απεγκαταστήσετε από ένα αυτοκίνητο και να το εγκαταστήσετε σε ένα άλλο.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

Οι κινητήρες εσωτερικής καύσης λειτουργούν με καύση που παράγεται από μείγμα αέρα-καύσιμου (αέρα από την ατμόσφαιρα που περιέχει οξυγόνο και καύσιμου (βενζίνης η πετρελαίου) που του παρέχουμε από το σύστημα τροφοδοσίας

Το καύσιμο αποτελείται από υδρογονάνθρακες HC και αυτό που θέλουμε αν επιτύχουμε είναι ευκολότερη ένωση του άνθρακα με το οξυγόνο και αυτό επιτυγχάνουμε με το SUPER FUEL SAVER καθώς όταν οι υδρογονάνθρακες διαπερνούν μέσα από το

ισχυρό μαγνητικό πεδίο του SUPER FUEL SAVER Ιονίζονται χάνουν τον αλλοπρόσαλλο προσανατολισμό τους και καθώς άνθρακας και οξυγόνο έχουν αντίθετη πολικότητα ενώνονται πολύ πιο άμεσα παράγοντας μεγαλύτερο αριθμό εύστοχων ενώσεων και

δημιουργώντας έτσι καύση με πολύ καλύτερη απόδοση και μείωση κατανάλωσης καυσίμου αφού έχουμε μεγαλύτερο αριθμό εύστοχων εύκολων ενώσεων άνθρακα και οξυγόνου και άρα περιορισμό υδρογονανθράκων HC και μονοξειδίου του άνθρακα CO,

Το SUPER FUEL SAVER τοποθετείται στον σωλήνα τροφοδοσίας του καύσιμου (βενζίνης πετρελαίου ) πάντα μετά το φίλτρο όσο το δυνατόν πιο κοντά στον κινητήρα.

To SUPER FUEL SAVER είναι κατάλληλο για όλους τους κινητήρες εσωτερικής καύσεως βενζίνης πετρελαίου και έχει εφαρμογές σε αυτοκίνητα, μηχανές, σκάφη, φορτηγά καθώς και σε καυστήρες καλοριφέρ.

[/learn_more]