Χθες ακούσαμε το ηχητικό απόσπασμα, στο οποίο ο μηχανικός αγώνα του Felipe Massa, Rob Smedley, είπε στον Βραζιλιάνο να “καταστρέψει” τον αγώνα του Lewis Hamilton. Έπειτα απ’ αυτό, πολλά άρχισαν να λέγονται και να γράφονται για το συγκεκριμένο μήνυμα. Φυσικά, όπως ήταν λογικό, οι βρετανικές εφημερίδες ξόδεψαν αρκετό μελάνι στο να “χτυπήσουν” τη Scuderia, καθώς ποτέ δε χάνουν ευκαιρία να το κάνουν.

Ωστόσο, η ιταλική ομάδα, μέσω της στήλης The Horse Whisperer στο επίσημο site της, αρνείται ότι υπάρχει κάτι το μεμπτό και πως δεν υπάρχει κάποια κακόβουλη πρόθεση. Ας δούμε τι γράφει ο ανώνυμος αρθρογράφος της.

Είναι αλήθεια ότι ο μηχανικός αγώνα του Felipe Massa είχε παγιδευτεί στη θερμότητα της στιγμής και επέλεξε να επιλέξει τη λέξει “καταστροφή” σε κάποιο σημείο. Ίσως δεν ήταν η πιο σωστή πολιτικά επιλογή λέξης, όμως σίγουρα δεν έχει κακόβουλες προθέσεις, ειδικά αν ληφθεί υπόψιν ότι ο Rob γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Middlesbrough! Είναι, επίσης, αλήθεια ότι αυτή η πρόταση δόθηκε στην έξοδο της στροφής 5, στον 11ο γύρο, στο τέλος του οποίου, τόσο ο οδηγός της Ferrari όσο και ο Hamilton έπρεπε να μπουν μαζί στα pits. Με άλλα λόγια, δεν έχει καμία σχέση με τη σύγκρουση μεταξύ του Felipe και του Lewis που έγινε στον επόμενο γύρο.

Δε θα πάρει πολύ για να αποφευχθεί αυτή η παρεξήγηση, αλλά και για ό,τι συμβαίνει στον φρενήρη κόσμο της Formula 1. Όπως συμβαίνει πάντα, έγινε πολύ κακό για το τίποτα.


[Πηγή: Ferrari | Photo Copyright: FOTO ERCOLE COLOMBO]