Spy Photo: Chevrolet Corvette C7 2014

Σχετικά άρθρα

Τόσα έχουμε διαβάσει για τη νέα Corvette και τώρα ήρθε η ώρα να ξεκινήσουν οι δοκιμές εξέλιξης της. Η Chevrolet ξεκίνησε τις δοκιμές της coupe έκδοση της νέας Corvette (C7) η οποία θα παρουσιαστεί το φθινόπωρο του 2013 ως μοντέλο του 2014 με την κατασκευή της να γίνεται στο εργοστάσιο της πόλης Bowling Green στο Kentucky.

Οι φωτογράφοι έπιασαν ένα μουλάρι της C7 το οποίο φορά το σώμα της C6 και φαίνεται ότι είναι μικρότερο και στενότερο από το τωρινό μοντέλο, ενώ διαθέτει και νέες απολήξεις των εξατμίσεων, παρόμοιας φιλοσοφίας με αυτή του Corvette Stingray Concept.

Μηχανικά ακούγεται ότι θα είναι διαθέσιμη με τον V8 6.2-λίτρων αλλά και με έναν pushrod V8 κινητήρα τεχνολογίας άμεσου ψεκασμού και με μεταβλητό χρονισμό βαλβίδων τοποθετημένο στο κέντρο, καθώς και με 7-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Η GM επίσης παλαιότερα μας έχει πει ότι η C7 θα είναι ελαφρύτερη, μικρότερη και πιθανώς θα βγει και σε υβριδική έκδοση.


[Πηγή: ΜοtorAuthority]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 708 άλογα η Corvette Convertible του Hennessey

Η Hennessey Performance δείχνει το H700 πακέτο που ετοίμασε για την ανοιχτή έκδοση της Chevrolet Corvette (C8), η οποία όταν βγαίνει από το εργοστάσιο...

Η Alpine κάνει γνωστές τις διαστάσεις του A290 και αποκαλύπτει το τιμόνι του

H Alpine έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα μερικές φωτογραφίες καμουφλαρισμένων πρωτοτύπων της έκδοσης παραγωγής του A290, δείχνοντας μας τις δοκιμές του αμιγώς ηλεκτρικού hot hatch...
Autoblog.gr