Ένα Honda Accord με ένα εκατ. μίλια στο οδόμετρο

Σχετικά άρθρα

Ο Joe LoCicero το περασμένο Σαββατοκύριακο είδε στο οδόμετρο του Honda Accord, μοντέλο του 1990, την ένδειξη της φωτογραφίας, σηματοδοτώντας ότι το αυτοκίνητο του έγραψε 1 εκατομμύριο μίλια (περίπου 1,6 εκ. χλμ) και οι καλοί άνθρωποι της Honda τον αντάμειψαν με μια παρέλαση αλλά το πιο σημαντικό με ένα ολοκαίνουργιο Honda Accord.

Τι έκανε ο LoCicero για το αυτοκίνητο του; Απλά φρόντιζε να αλλάζει όλα τα υγρά του αυτοκινήτου τακτικά, έχει σημειωματάριο σχετικά με κάθε αλλαγές ελαστικών, αλλαγή λαδιών ακόμη και κάθε γέμισμα του ρεζερβουάρ. Επαγγέλλεται τεχνικός αυτοκινήτων και έκανε μεγάλες αποστάσεις σε όλη τη Νέα Αγγλία γι ‘αυτό και το φρόντιζε.

Ισχυρίζεται ο κινητήρας και η μετάδοση είναι τα εργοστασιακά, αλλά παραδέχεται ότι η αντλία βενζίνης τα “τίναξε” στα 741.000 μίλια (1.185 εκ. χλμ). Η παράδοση του αυτοκινήτου έγινε με κάθε επισημότητα από την Honda.

http://www.youtube.com/watch?v=svsUfBdvDGk&feature=youtu.be

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=EiEeVyAToJk

[Πηγή: The Portland Press Herald/YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...