Ecclestone: Αμφίβολη η επιστροφή του Μπαχρέιν

Σχετικά άρθρα

Ο Bernie Ecclestone συνομιλεί με τον Βασιλιά του Μπαχρέιν, Hamad bin Isa Al Khalifa

Μετά από την αναβολή του Grand Prix στο Austin για το 2013, ούτε και η θέση του Bahrain πρέπει να θεωρείται βέβαιη στο πρόγραμμα του 2012. Μάλιστα, ο ίδιος ο Bernie Ecclestone αμφιβάλει για το αν το μικρό κρατίδιο του Περσικού Κόλπου θα καταφέρει να είναι έτοιμο στις 22 Απριλίου, προκειμένου να υποδεχθεί τον κόσμο της Formula 1. Φυσικά, για άλλη μια φορά, εκφράζει ότι στηρίζει τις προσπάθειες των ανθρώπων που είναι υπεύθυνοι για το Grand Prix.

Υπάρχει μία φήμη, πλήρως και εντελώς ανεξάρτητη. Τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα. Έχω μια αμφιβολία στο μυαλό μου για το αν θα είμαστε εκεί.

Σίγουρος δε δείχνει να είναι και ο διάδοχος του θρόνου, πρίγκιπας Salman bin Hamad bin Isa Al Khalifa.

Όπως ακριβώς οποιαδήποτε άλλη χώρα που έχει βιώσει αναταραχές στο παρελθόν, θα μάθουμε και θα προχωρήσουμε. Σίγουρα, κανείς δεν είναι περήφανος για όσα συνέβησαν στη χώρα μας. Θα ήμουν πολύ στεναχωρημένος ν’ απογοητεύσω τους οπαδούς του Μπαχρέιν αν δεν κάνουμε ό,τι μπορούμε για να έχουμε έναν επιτυχημένο αγώνα. Ο αγώνας είναι σύμβολο για την εθνική μας ενότητα. Ο αθλητισμός μάς ενώνει. Θέλουμε να επαναφέρουμε στο προσκήνιο το πνεύμα του εθνικισμού, το οποίο είναι ισχυρό. Αυτός ο αγώνας είναι μέρος του πάθους μας.

Τα προβλήματα, ωστόσο, του Μπαχρέιν δεν έχουν ξεπεραστεί. Στη Μανάμα, που είναι η πρωτεύουσα το κράτους, οι αντικυβερνητικοί διαδηλωτές έκαναν ξανά την εμφάνισή τους, και η εμφάνιση της αστυνομίας δυναμίτισε ακόμα περισσότερο την ατμόσφαιρα.

[Πηγή: ESPNF1 | Photo Copyright: REUTERS/Leonhard Foeger]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από τη Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...