Θυμάσαι την Bugatti Veyron που έπεσε στη λιμνοθάλασσα; Ο ιδιοκτήτης της, ο Andy House, είχε πει ότι προσπαθούσε να αποφύγει έναν πελεκάνο και ότι του είχε πέσει το κινητό στα πόδια του. Καθώς έσκυψε να το πάρει βγήκε εκτός δρόμου, με αποτέλεσμα η Veyron να πέσει μέσα στη λιμνοθάλασσα. Μάλιστα λίγο καιρό αργότερα, την είχε βγάλει και σε αγγελία. Τελικά τα πράγματα δεν είναι έτσι, αφού σύμφωνα με την ασφαλιστική, ο τύπος την έριξε επίτηδες μέσα στο νερό.

Ο Andy House είχε πάρει δάνειο 1 εκατ. δολάρια από τον Lloyd Gillespie το 2009 για να αγοράσει την Veyron του 2006. Ως συλλέκτης αυτοκινήτων, την ασφάλισε στην ασφαλιστική Philadelphia Indemnity Insurance. Μόλις 3 εβδομάδες μετά την υπογραφή του συμβολαίου, ο τύπος έριξε την Veyron στη λίμνη. Αυτό οδήγησε την ασφαλιστική να έχει ενδοιασμούς για το αν πρόκειται για κανονικό ατύχημα ή αν το μαγείρεψε ο ιδιοκτήτης. Επίσης ο House έκανε με την Veyron του μέσα σε 3 εβδομάδες, περισσότερα από 1.200 μίλια (1.930 χλμ), περισσότερα από όσα του επιτρέπει το ασφαλιστήριο που είχε υπογράψει.

Ο House είπε στην ασφαλιστική ότι προσπαθούσε να αποφύγει έναν πελεκάνο και καθώς έσκυψε να πάρει το κινητό που του είχε πέσει στα πόδια του, έπεσε η Veyron στη λίμνη. Το παράξενο είναι ότι ο House άφησε την Veyron να λειτουργεί για περισσότερα από 15 λεπτά μέσα στη λίμνη καταστρέφοντας έτσι τον κινητήρα. Ο λόγος που το έκανε αυτό, είπε ότι βγήκε από την Veyron χωρίς να την σβήσει, επειδή τον τσιμπούσαν τα κουνούπια.

Το κακό για τον House είναι ότι κάποιος έγραψε με το κινητό του το ατύχημα, που δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιος πελεκάνος. Έτσι η υπόθεση θα πάει στα δικαστήρια. Η ασφαλιστική έκανε δική της έρευνα και δεν βρήκε ίχνη φρεναρίσματος ενώ ένας πληροφοριοδότης, είπε στην ασφαλιστική, ότι ο House πρόσφερε σε κάποιον χρήματα, ώστε να την κάψει, για να πάρει πίσω τα 2.000.000 δολάρια από την ασφαλιστική. Η ασφαλιστική κατέθεσε μήνυση στον House και στον Gillespie. Για να δούμε τι θα γίνει τελικά στο δικαστήριο.

[Πηγή: CourtHouseNews]