Διέρρευσαν περισσότερες φωτογραφίες της νέας Mercedes SL-Class

Σχετικά άρθρα

Χθες διέρρευσαν μερικές φωτογραφίες από το προσπέκτους και οι Γερμανοί του germancarforum βρήκανε ακόμη περισσότερες φωτογραφίες της νέας SL-Class, της οποίας τα επίσημα στοιχεία θα μας τα δώσει η Mercedes την Παρασκευή που μας έρχεται.

Σίγουρα το σημείο που θα ξενίσει αρκετούς είναι τα μπροστά φωτιστικά σώματα. Κατά τα άλλα δεν είναι τίποτα διαφορετικό από μια μεγάλη SLK τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό στο οποίο φαίνεται ότι έχουνε τοποθετηθεί υψηλής ποιότητας υλικά.

Το αυτοκίνητο θα κάνει ντεμπούτο τον Ιανουάριο στην έκθεση του Detroit το 2012. Το μεγάλο roadster των Γερμανών θα διαθέτει αλουμινένιο σώμα και θα ζυγίζει 140 κιλά λιγότερα από τωρινό μοντέλο. Παρά το μειωμένο βάρος, η νέα SL θα είναι κατά 20% πιο άκαμπτη από την τωρινή και θα καταναλώνει 30% λιγότερο καύσιμο.

Μηχανικά ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί με τι κινητήρες θα είναι διαθέσιμη αλλά οι κινητήρες θα είναι κατά 30% οικονομικότεροι. Φήμες θέλουν να φορά έναν νέο V8 twin-turbo κινητήρα 4.7 λίτρων απόδοσης 435 ίππων ενώ θα είναι διαθέσιμοι τόσο ένας μικρός V6 όσο και ο θηριώδης V12. Στο μέλλον θα παρουσιαστούν και οι εκδόσεις SL63 AMG και SL65 AMG, γι’αυτους που θέλουν γρηγορότερες εκδόσεις.

Επιπλέον η νέα SL-Class θα φορέσει το νέο σύστημα Magic Vision Control το οποίο ενσωματώνει τα ακροφύσια του συστήματος πλύσης του παρμπρίζ πάνω στους υαλοκαθαριστήρες έτσι ώστε να μην μπαίνει νερό μέσα στη καμπίνα όταν η οροφή είναι ανοικτή. Επίσης θα υπάρχει και το νέο σύστημα ήχου Front Bass το οποίο θα έχει δύο woofer τοποθετημένα στα πόδια των επιβατών για να βελτιωθεί η ποιότητα ήχου στη καμπίνα.

[Πηγή: Germancarforum]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...

Ανακαλούνται 241 Mercedes στην Ελλάδα

Ως μέρος της παγκόσμιας ανάκλησης που επηρεάζει συνολικά 247.443 AMG GT, C-Class, CLE, E-Class, EQE, EQS, GLC, S-Class και SL-Class που κατασκευάστηκαν μεταξύ 6...