Raikkonen: Θα κάνω δοκιμές τον Ιανουάριο

Σχετικά άρθρα

Χθες, διαβάσαμε δηλώσεις του Kimi Raikkonen, ο οποίος δήλωσε ότι δεν έχει χάσει την ταχύτητά του και όχι δε θα δυσκολευτεί θα προσαρμοστεί ξανά στα δεδομένα της Formula 1. Ωστόσο, προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμο τη νέα σεζόν, θα οδηγήσει 2 χρονών μονοθέσιο της Renault τον Ιανουάριο, πριν από τις πρώτες χειμερινές δοκιμές, όπως αποκαλύπτει ο ίδιος.

Δε θα κάνουμε δοκιμές μέχρι τον Φεβρουάριο, έτσι θα πρέπει να περιμένουμε πολύ. Όμως, θα πρέπει να μπορώ να οδηγήσω ένα 2χρονο μονοθέσιο της Formula 1 τον Ιανουάριο. Φυσικά, θα υπάρξει η συνηθισμένη προπόνηση, αλλά, επίσης, θα δουλέψω, ώστε να γνωρίσω καλύτερα την ομάδα και να διασφαλίσω ότι έχω κατανοήσει όλες τις αλλαγές που έχουν συμβεί από την αποχώρησή μου.

Η βρετανική ομάδα και ο “Iceman” θα εκμεταλλευτούν ένα παραθυράκι στους κανονισμούς, που επιτρέπει τις δοκιμές με παλιούς κινητήρες και μη ανταγωνιστικά ελαστικά.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...