Η αστυνομία στο New Jersey με την υποψία και μόνο ότι μέσα σε μια BMW Σειράς 3 υπάρχει μαριχουάνα της προκάλεσαν ζημιές ύψους 12.000 δολαρίων. Οι αστυνομικοί δεν υπολόγισαν τίποτα και κατέστρεψαν όλο το ταμπλό της BMW, τις πόρτες, τα καθίσματα αλλά και τους προφυλακτήρες του αυτοκινήτου ώστε να βρούνε έστω και ένα γραμμάριο μαριχουάνας αλλά τελικά δεν βρήκαν τίποτα.

Οι αστυνομικό κατάσχεσαν το αυτοκίνητο επειδή ο σκύλος της αστυνομία μύρισε ότι υπάρχουν ναρκωτικά στο πορτ-μπαγκάζ. Ο δικηγόρος του ιδιοκτήτη (Darren Richardson), δήλωσε ότι η αστυνομία πολλές φορές δεν μπορεί να διακρίνει αν κάποιος καπνίζει στριφτό τσιγάρο ή μαριχουάνα. Ο Richardson μήνυσε το αστυνομικό τμήμα για παράνομη σύλληψη και για κακόβουλη χρήση, αξιώνοντας να του πληρώσουν τις ζημιές που προκάλεσαν στο αυτοκίνητο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Richardson ενεπλάκη σε ένα τροχαίο. Με βεβαρημένο ιστορικό, αφού είχε απασχολήσει ξανά τις αρχές με θέματα ναρκωτικών στο παρελθόν, η αστυνομία έφερε σκύλο να ψάξει το αυτοκίνητο, ο οποίος μύρισε ότι υπάρχουν ναρκωτικά στο πορτ-μπαγκάζ. Η αστυνομία έψαξε επιτόπου να βρει τα ναρκωτικά αλλά επειδή δεν βρήκε τίποτα, κατάσχεσε τελικά το αυτοκίνητο ώστε να συνεχίσουν την έρευνα στο τμήμα.

[Πηγή: NJ]