Ίσως να θυμάσαι την κίτρινη Edo Competition Ferrari Enzo XX του ιδρυτή της ZR Auto, Zahir Rana που έπεσε στον Ατλαντικό. Το αυτοκίνητο αφού βγήκε από τα παγωμένα νερά του Ατλαντικού μεταφέρθηκε στα κεντρικά της Edo Competition στη Γερμανία στα τέλη του Σεπτέμβρη και οι άνθρωποι της Edo έπιασαν δουλειά έτσι ώστε να την κάνουνε σαν καινούργια, αφού αυτή υπέστη ζημιές άνω των $100.000.

Ο V12 κινητήρας της Enzo απέδιδε 860 άλογα όταν είχε κατασκευαστεί από την Edo με τελική ταχύτητα 392 χλμ/ώρα. Οι Γερμανοί με την ευκαιρία επιστροφής του αυτοκινήτου στο εργοστάσιο τον έκαναν να αποδίδει πλέον 950 άλογα με τον Zahir Rana να δηλώνει ενθουσιασμένος ότι και του χρόνου θα συμμετέχει με την “ανανεωμένη” του Enzo ξανά στο Targa Newfoundland Rally του Καναδά, μαζί με 20 φίλους και πελάτες του.

[Πηγή: Winnipeg Free Press]

 • hellboy

  οχι που θα καθωταν να σκασει!!!!!!!!!!

  • nikxan1

   ηθελα να ηξερα, ποσα επιασε η επισκευη!!!

  • hellboy

   περιπου στα 100-200 χιλιαδες δολαρια!!!!!!!!!!!

 • sofokles5 (ex sofokles)

  mounara…

 • gronholm89

  elpizwv na min tin 3anasteilei gia psarema…

 • giannis1304

  το παραπάνω θέμα μου θυμίζει την περίπτωση Άγγλου μεγιστάνα που είχε βελτιώσει σε οίκο της Γερμανίας (www.koenig-specials.com) την F50, γιατί είχε απογοητευτεί από τις επιδόσεις της!!!!! είχα διαβάσει κάποτε την παρουσίαση του βελτιωμένου μοντέλου …την εποχή που οι 4Τ είχαν συνεργαστεί με το αγγλικό περιοδικό Top gear! Η Ferrari είχε ενοχληθεί γιατί δεν είχε παρουσιασεί μέχρι τότε αυτοκίνητο με τέτοιες επιδόσεις και είχε ζητήσει να μην φαίνονται τα σήματά της κατά την φωτογράφιση! Για την ιστορία 850ps, bi-turbo και αναλογία κιλών ανά ίππο 1,47! Τίτλος του θέματος αν θυμάμαι καλά ήταν ” πιο γρήγορη από την Ferrari του Schumacher”. Θα είχε ενδιαφέρον να τα δούμε δίπλα δίπλα με την βελτιωμένη FXX!
  http://www.youtube.com/watch?v=WmTieVTzokM