Η Porsche δημιουργεί μια μοναδική Cayman S για να γιορτάσει τα 2.000.000 μέλη της στο Facebook

Σχετικά άρθρα

Η Porsche θέλοντας να γιορτάσει τους 2.000.000 fans στη σελίδα της στο Facebook, έντυσε μια Cayman S με τις φωτογραφίες και των 2.000.000 fans της. Το σχέδιο και ο συνδυασμός των χρωμάτων έχει εμπνευστεί από την 917 Κ, η οποία έδωσε την πρώτη γενική νίκη της Porsche στον 24-ωρο αγώνα του Le Mans.

Το αυτοκίνητο είναι βαμμένο σε λευκό χρώμα με τα αυτοκόλλητα να είναι σε κόκκινο χρώμα. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Porsche κάνει κάτι αντίστοιχο, αφού και όταν έφτασε τους 1.000.000 fans, είχε δημιουργήσει μια αντίστοιχη έκδοση της 911 GT3-R Hybrid. Σήμερα, η επίσημη σελίδα της Porsche στο Facebook αριθμεί 2.237.969 μέλη και το αυτοκίνητο θα εκτεθεί στο μουσείο της Porsche στη Στουτγάρδη, έως τις 27 Ιανουαρίου. Για να δεις που βρίσκεται η δική σου φωτογραφία, μπες στο ειδικό site που ετοίμασε η Porsche.

[Πηγή: Porsche]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

2,000,000 Celebration Cayman S Revealed

When the Porsche Facebook community reached the 2 million milestone, we decided to dedicate our celebration to you. We asked our Facebook community to submit their profile pictures to be part of a mosaic on a Porsche model.

Our fans were asked to vote for their favorite historic racing livery. They chose the iconic Porsche 917 K with the red-white Salzburg livery, known best for delivering Porsche’s first overall victory in Le Mans with Richard Attwood and Hans Herrmann behind the wheel.

We used the collected Facebook portraits to recreate the 917 livery to be placed on a mystery model for display in the Porsche Museum until January 27.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανακαλούνται 7.458 Porsche Taycan λόγω κινδύνου πυρκαγιάς

Η Porsche προχωρά στην ανάκληση 7.458 Taycan, παραγωγής μεταξύ 2018 και 2024 εξαιτίας πιθανού προβλήματος στις μπαταρίες τους που θα μπορούσε να οδηγήσει σε...

Ανανεωμένη Porsche Cayenne GTS με 500 άλογα

Την ανανεωμένη έκδοση της Cayenne GTS παρουσιάζει η Porsche με το αυτοκίνητο να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις από τους νέους προφυλακτήρες, από τα...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...