Στην παραγωγή και η γρήγορη έκδοση του Vw up!

Σχετικά άρθρα

Στη Φρανκφούρτη η Volkswagen είχε παρουσιάσει μαζί με το up! και 5 “πρωτότυπα” up! όπου ανάμεσα του βρισκόταν και το up! GT. Μετά την πεντάπορτη έκδοση, φαίνεται ότι οι Γερμανοί έχουνε πάρει την απόφαση να βγάλουν στη παραγωγή και την GTI έκδοση του νέου τους μικρού αυτοκινήτου.

Το πρωτότυπο της Φρανκφούρτης βασίζεται στην τρίθυρη έκδοση και διαθέτει νέο bodykit, LED φώτα ημέρας, 17″ ζάντες, μαύρους γυαλιστερούς καθρέπτες, αεροτομή, διαχύτη και διπλές απολήξεις των εξατμίσεων. Στο εσωτερικό του υπάρχει μαύρη οροφή, μπλε-ανθρακί ταπετσαρίες, δερμάτινο τριάκτινο τιμόνι και μαύρα γυαλιστερά διακοσμητικά.

Μηχανικά, σύμφωνα με το Pistonheads, θα φορά έναν μικρό τρικύλινδρο turbo κινητήρα ο οποίος θα αποδίδει κοντά στα 110 άλογα, θα συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο και θα στέλνει την κίνηση στους μπροστά τροχούς.

[Πηγή: PistonHeads]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...

Ξεκίνησε η παραγωγή του VW Golf facelift

Στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, η Volkswagen παρουσίασε την ανανεωμένη εκδοχή της 8ης γενιάς του Golf, με το μοντέλο να μπαίνει στην παραγωγή την...