Οι ιαπωνικές αυτοκινητοβιομηχανίες μας έχουν συνηθίσει να “βγάζουν” ειδικές εκδόσεις μόνο για την εγχώρια αγορά. Ένα πρόσφατο παράδειγμα που θυμάμαι είναι το Mazda MX-5 Roadster Black Tuned.

Η Honda μας είχε παρουσιάσει το περασμένο καλοκαίρι την ειδική έκδοση για το CR-Z με ονομασία α-Black Label Edition. Τα χαρακτηριστικά του μικρού υβριδικό coupe ήταν η διάθεση του σε περιορισμένο αριθμό χρωμάτων, μαύρο, άσπρο, κόκκινο και κίτρινο, οι σκουρόχρωμες ζάντες αλουμινίου και στο εσωτερικό του να ξεχωρίζουν τα νέα μαύρα υφασμάτινα ή δερμάτινα καθίσματα με μπλε ραφές. Έρχεται τώρα η Honda να προσφέρει έναν νέο εξωτερικό μεταλλικό χρωματισμό, με ονομασία Βurgundy Ρearl, το οποίο συνδυάζεται με τον ανάλογο χρωματισμό του εσωτερικού σαλονιού, δηλαδή καθίσματα, ταπετσαρίες, τιμόνι και λεβιέ ταχυτήτων.

Συνολικά δεν αλλάζει τίποτα άλλο από την ήδη υπάρχουσα ειδική έκδοση, μόνο ότι η περιορισμένη διάθεσή του θα είναι μέχρι τη τελευταία μέρα το Μαίου. Το ίδιο και η τιμή του που ανέρχεται στα ¥2.510.000 στην Ιαπωνία όμως σε σημερινές τιμές ισοτιμίες βγαίνει €24.850, όταν τον Αύγουστο που είχε πρωτο κυκλοφορήσει κόστιζε €22.600.

[Πηγή: Honda]

  • pariah

    Mε σήμα κατατεθέν τον Γιάννη τον Βαδιστή….Μοιάζουν άλλωστε αφού και αυτό τάφος είναι…

  • Fireboy

    Αφου δεν ειδαν προκοπη με την απλη εκδοση,σου λενε ας βγαλουμε 2-3 limited μπας και συγκινηθει κανεις.

  • Mika

    Aparadekto to xrwma, se ena pantelws adiaforo coupe…