Η Kia έδωσε και μια δεύτερη teaser φωτογραφία του Track’ster Concept το οποίο θα κάνει ντεμπούτο στην έκθεση του Σικάγο αυτή την εβδομάδα. Έχει κατασκευαστεί πάνω στην πλατφόρμα του Soul, είναι τρίπορτο, έχει σχεδιαστεί από το σχεδιαστικό στούντιο της Καλιφόρνια και διαθέτει μια έντονα σπορ σχεδίαση με LED πίσω φωτιστικά σώματα και διπλές απολήξεις των εξατμίσεων.

Τι κινητήρας θα βρίσκεται κάτω από το καπό του δεν ξέρουμε, ούτε επίσης αν θα περάσει στη παραγωγή. Πιθανότερο είναι να δημιουργήθηκε καθαρά για διαφημιστικούς λόγους, όπως έκανε και η Nissan με το Juke-R. Αν τελικά οι Κορεάτες το περάσουν στη παραγωγή είναι πιθανό να φορέσει και τον turbo 1.600αρη της Hyundai απόδοσης 208 ίππων, αρκετά ώστε να σταθεί απέναντι από τον ανταγωνισμό.

[Πηγή: Kia]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

FIRST IMAGE OF THE KIA TRACK’STER CONCEPT

  • New Track’ster concept car created in the California Design Studio
  • Full information to be released on Wednesday 8th February

Ahead of its debut at this week’s 2012 Chicago Auto Show, Kia is today releasing the first image of its Track’ster concept car.Full details and additional photography will be released on Wednesday 8th February. A design sketch was released on Thursday 2nd February.

[/learn_more]