Teaser: Alfa Romeo Disco Volante Concept – Στην έκθεση του Detroit 2014 η έκδοση παραγωγής της 4C

Σχετικά άρθρα

Η Ιταλική καροσερί, Touring Superleggera θέλοντας να γιορτάσει τα 60στα της γενέθλια, στην έκθεση της Γενεύης, θα παρουσιάσει το Alfa Romeo Disco Volante Concept για να δείξει την αγάπη της στην Alfa Romeo. Βασίζεται πάνω στην Alfa Romeo C 52 η οποία το 1952 είχε αεροδυναμικό συντελεστή μόλις 0.25 Cd και είχε κερδίσει το παρατσούκλι Disco Volante (Ιπτάμενος δίσκος). Το πρωτότυπο θα βασίζεται πάνω στην Alfa Romeo 8C Competizione και μηχανικά θα φορά τον V8 4.7-λίτρων κινητήρα της Maserati απόδοσης 450 ίππων.

Σε ότι αφορά την έκδοση παραγωγής της 4C. Σύμφωνα με το Βρετανικό Autocar, θα παρουσιαστεί στην έκθεση του Detroit το 2014. Το Autocar συνεχίζει λέγοντας ότι η έκδοση παραγωγής θα φορά τον νέο αλουμινένιο turbo 1.800αρη κινητήρα που θα αποδίδει 230 άλογα και θα συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Επιπλέον, μαθαίνουμε ότι η Alfa Romeo στο μέλλον θα παρουσιάσει την πεντάπορτη έκδοση της MiTo, την Giulia σε sedan και wagon εκδόσεις, το δικό της SUV αλλά και την νέα ναυαρχίδα, την οποία θα την ονομάσει 6C.

[Πηγή: Alfa Romeo, Autocar]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...