H Bentley εργάζεται πάνω σε έναν W12 κινητήρα

Σχετικά άρθρα

Η Bentley παρουσίασε πρόσφατα τον νέο V8 twin-turbo TFSI κινητήρα, τον οποίο τον ανέπτυξε μαζί με την Audi και τώρα έχει ρίξει το βάρος της στην βελτίωση του W12 6.0-λίτρων κινητήρα. Ο τεχνικός διευθυντής της Bentley, Ralf Frech, μιλώντας στο What Car? δήλωσε ότι η εταιρία του θέλει να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο που ακολούθησε και με τον νέο V8. Συγκεκριμένα δήλωσε:

O W12 θα έχει τις ίδιες βελτιώσεις με τη νέα V8 και θα τοποθετηθεί στην Continental έχοντας μειωμένη κατανάλωση και αυξημένη ιπποδύναμη, πιθανώς κοντά στα 600 άλογα.

Επίσης η Bentley εργάζεται πάνω σε ένα νέο 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο το οποίο θα αντικαταστήσει το τωρινό 6-τάχυτο καθώς επίσης και στην ανάπτυξη ενός plug-in υβριδικού κινητήρα.

[Πηγή: What Car]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nissan παρουσιάζει την πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης

Η Nissan παρουσίασε σήμερα την -υπό κατασκευή- πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης στο εργοστάσιό της στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας. Η πιλοτική γραμμή στοχεύει...

Στο σφυρί η τελευταία Bentley Bacalar

Τον Μάρτιο του 2020 το τμήμα Mulliner της Bentley παρουσίασε το Bacalar, ένα περιορισμένης παραγωγής μοντέλο που βασίζεται στην Continental GT Convertible, και η...